Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért utáljátok a magamfajta csúnya fiúkat, hogy még ismerkedni, baráti szinten sem akartok velünk?
A suli erről szól, mindenki kidumál mindenkit, klikkesedés, stb. Sokat fogsz még változni, persze ez leginkább rajtad múlik, tenni is kell érte.
Sokat kell dolgoznod a hozzáállásodon. Megértem, hogy mit érzel, engem szintén sokat bántottak, és utólag bánom is, hogy így reagáltam le anno, ahogy.
Ha van önbizalmad, egy egészséges énképed, bármit elérhetsz.
Látom itt mindenkinek szent meggyőződése,hogy valaki csak úgy,minden előzmény nélkül ide jön panaszkodni. Itt senkibe nem fordult meg a gondolat,hogy talán tényleg rosszul érzik magukat az ilyen emberek? Hogy volt valamilyen külső hatás,amit nem tudtak kezelni? Ha már vetted magadnak a fáradtságot és elolvastad a kérdést,sőt még arra is rávetted magad,hogy válaszolj akkor legalább valami hasznos tanácsot próbálj adni ahelyett,hogy itt balf@szkodtok. Az pedig nem mentség a fikázásra,hogy naponta van itt 100 ilyen kérdés. Ha elég nagy ökör vagy ahhoz,hogy elolvasod mindet,akkor meg is érdemled.
Béke!
Mi nem a rondákat, hanem az idiótákat koptatjuk le max.
Téged is lehet ezért fognak, mert nem vagy 100-as.
13-as: nem is tudom már hány éve megy itt ez, rendszeresen feljárok 5 éve tuti. Semmit nem fogadnak meg ezek és valahogy már minket se érdekel, hogy segítsünk nekik, ezt érdemlik már csak.
Mert mindenre van valami kifogásuk, magukon nem változtatnának, de a lányok a csúnya dögök, mert felszínesek, holott ők maguk se jönnének össze olyannal, aki taszítja őket.
Arra kéne rádöbbenniük, hogy a hiba bennük van, tessék szépen változtatni amin lehet!
Ha pl. a kövér csajokat lehet piszkálni, hogy fogyjanak le, akkor kellenek valakinek, nekik miért nem lehet azt a tanácsot adni, hogy változtassanak magukon? Miért más a hibás, mert nem kell egy önbizalom hiányos kis senki neki?
1. Hát valamiért tuti önbizalomhiányos és tapasztalatból mondom,hogy a depresszió mellett ez a legnehezebb dolog,amivel az embernek meg kell küzdenie.
2.Utálom ismételni magam,de miért vesztek róla tudomást ha ennyire zavar? Látod a kérdést,tudod mi lesz a vége,de csak azért is feljössz mégha tudod,hogy semmi esélyed a változtatásra sőtt talán csak még jobban a földbe tiprod szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!