Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nyeregben érzi magát a srác. A női tartásomat korlátozza. Egyebet mit tehetek?
tudod vannak azok a férfiak akik nem képesek nem-et mondani.
ha nekem nem, másnak sem.
sok férfi él tévedésben, hogy azt hiszi attól férfi, ha egy nő felhívására pozitívan reagálnak.(pl. ha egy nő kikezd vele, nem meri konkrétan elutasítani, mert attól fél, a röhögés tárgya lesz)ez tévedés!
egy férfi attól férfi, hogy tud nem-et mondani.
és még sorolhatnám azokat akik nem kapnak meg senkit, azok meg végképp nem utasítanak el senkit ilyenek hajlamosak még a megcsalásra is, mert azt hiszik anélkül kimaradna valami az életükből.
szóval itt nem taktikai problémák vannak a legtöbb férfiban, hanem még nem tudják, mi az hogy FÉRFI.
egy egyszerűbb példa:
tegyük fel valakivel nem akarsz foglalkozni és felhív:
"a" típus: felveszi, kedveskedik, kétértelműen beszél, magyarázkodik, a csaj azt hiszi van esélye, de a srác nem hívja, hátha abból leesik majd, stb.
"b"típus: hazudik, ígérget, hogy találkozik vele, de nem megy el, csaj megint hívja, újabb randi, igen választ ad mindenre, próbál sumákolni, néha randizik vele, utána megint nem, stb.
"c" típus: inkább nem veszi fel a telot, neten nem ír ha online van, sem, menekül.
"d" típus: felveszi megmondja, hogy nem akar semmit, de tartja a csajban a lelket, hogy lehet később máshogy látja, gondolkodik, meg hasonló
"e" típus: felveszi és megkérdezi a csajt, mi kell neked ahhoz, hogy leszállj rólam? értsd meg ne hívj, nem akarok semmit, később se, minden jót.
az összes típusnak ugyanaz a célja, lerázni valakit.
ennél rosszabbak, akiknek ilyen céljuk sincs. ők aztán totál jellemtelenek.
én a totál határozott, tudja mit akar típusú férfiakat szeretem és egy fokkal sem megbízhatóbb az összes többi, sőt!
nálunk amúgy is nekem az nem tetszik csak, hogy a srác irányít. és nem bunkó, nem beszél félre, csak "hatalmat gyakorol" legyek szexi meg ilyenek. aha. ezt akarnám helyre billenteni.
"ennél rosszabbak, akiknek ilyen céljuk sincs. ők aztán totál jellemtelenek. "
ezt arra értem, akik egy nőt sem, soha nem akarnak elutasítani. ha tetszik, ha nem, ha van bnője, ha nem.. ők az amolyan minden mindegy srácok, az már tényleg az alja.
és az "e" típusra van kikiáltva hogy bunkó és ez kell a nőknek.
nem. az "e" a Férfi, és férfi kell a nőknek.
és bunkónak tűnik csak, közben meg csak egyenes, de ugye az egyenesség fájni is tud. más lányoknak ezért jobb ha inkább kedvesen szívatják. ők nem bírják az egyenességet. de ők sem azok így. nekik bejönnek az a-d típusok is. egymást egészíti ki minden pár. zsák a foltját...
és az "e" típus a legmegbízhatóbb.
és bocsi a sok rizsáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!