Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok az alacsony srácok, akik sikeresek a lányoknál jóképűek?
Figyelt kérdés
Mert szerintem azért vannak az alacsony srácoknak vesztes és menő csoportjai, mert a sikeresebbek jóképűek, míg a sikeretelenk csúnyák.2012. nov. 28. 23:01
1/6 anonim válasza:
ma van az alacsony fiúk világnapja??? egy jóképű srác biztos, hogy több eséllyel indul, akár alacsony, akár magas
2/6 anonim válasza:
Kicsi vagyok.
Kicsi vagyok,
Ha megnövök
Beléd rúgok.
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!
Egyre feljebb furakodom
Jaj, de magas ez a torony.
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!
3/6 anonim válasza:
Én 2 alacsony fiút is ismerek.Egyik se jóképű.De viszont sportolnak,izmosak,van önbizalmuk,próbálkoznak a csajoknál.Jelenleg mind2nek csinos,normális barátnője van:)
17/F
4/6 anonim válasza:
Figyi ezt kell mondani egy csajnak, hogy bejöjj neki:
Nagyon szeret,
Nagyon szeret,
Nagyon szeretném azt veled.
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!
Add ide a csöpp kis szádat
Lerángatom a ruhádat
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!
5/6 anonim válasza:
nekem van egy haverom alacsony csúnya szemüveges kerek kepű kicsi a f@rka (12cm ő mesélte de láttam is neki mert zuhanyoztunk együtt) mégis több csaja volt mint nekem nem tudom hogy csinálja
6/6 anonim válasza:
Általában igen. A csúnya és alacsony fiúknak nem sok esélyük van a csajoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!