Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha olyan vagyok mint egy nagyra nőtt csecsemő?
Figyelt kérdés
Már több mint 18 éves fiú vagyok de mégis. Amolyan jószívű csirkefogó vagyok. Állítólag nagyon nagy huncut zöld szemeim vannak. Imádom az apró csínytevéseket, melyeket általában úgy követek el, h még csak nem is lehet rám haragudni érte. Minden felelősség alól igyekszem kibújni, az értelmetlen szabályokat csak azért is megszegem. Imádok túljárni mások eszén. Leginkább a csizmáskandúr mesefigurához hasonlítok egyik ismerősöm szerint.:D2012. nov. 28. 21:53
11/14 anonim válasza:
haha~
nem nem vicces.
legyél vicces de ez már bőven sok.
18L
12/14 anonim válasza:
Jó, akkor kicsit vegyél vissza az egóból.
13/14 anonim válasza:
Borzalmas vagy, szedd össze magad, vagy tegyél le róla, hog valaha bárkit is érdekelni fogsz.
Ahogy írsz magadról... Szánalmas! És nem, ez nem nagyra nőtt csecsemő viselkedés, hanem idióta!
14/14 anonim válasza:
Miért lenne baj ha te egy kicsit érzékenyebb lélek vagy? A csajok is érzelgősek, így könnyebben tudsz majd velük kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!