Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha olyan vagyok mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha olyan vagyok mint egy nagyra nőtt csecsemő?

Figyelt kérdés
Már több mint 18 éves fiú vagyok de mégis. Amolyan jószívű csirkefogó vagyok. Állítólag nagyon nagy huncut zöld szemeim vannak. Imádom az apró csínytevéseket, melyeket általában úgy követek el, h még csak nem is lehet rám haragudni érte. Minden felelősség alól igyekszem kibújni, az értelmetlen szabályokat csak azért is megszegem. Imádok túljárni mások eszén. Leginkább a csizmáskandúr mesefigurához hasonlítok egyik ismerősöm szerint.:D

#szex #csecsemő #szerelem #randizás #jóllakott óvodás
2012. nov. 28. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem meg te vagy a Mesél az erdő című könyvsorozatból az egyik manó. Borsocska, Ecetke, vagy Gyömbérke...? azt már rád bízom
2012. nov. 28. 21:54
 2/14 A kérdező kommentje:

xDDDDDDDDDDDD

Nem tudom, h azok kik, de bíztatóan hangzik.;-)

2012. nov. 28. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:
az egy nagyon jópofa könyvsorozat, remélem, rajtam kívül még sokan ismerik. a manók abban a könyvben a csínytevés mesterei :)
2012. nov. 28. 21:56
 4/14 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok mint te és szintén 18 éves..szerintem egyáltalán nem baj :D
2012. nov. 28. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Ezt valahonnan másoltad? Az emberek nem így szokták leírni magukat, ez a stílus tényleg valami mesébe illő szereplőleírás...

Amúgy meg elég fura, ha tényleg ilyen vagy, igen. Elég önimádónak és beképzeltnek tűnsz, már ne is haragudj... "huncut zöld szemeim", "nem is lehet rám haragudni".

Ezt borzalom olvasni is. :D

2012. nov. 28. 22:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg elég önimádó és sokak számára elviselhetetlen vagyok. Azt mondják, ha nem lennék , ki kéne találni. De ezt sehonnan se másoltam. A saját fejemből pattant ki, én tényleg ilyen vagyok. Ugyan kinek jutna még eszébe ekkora baromság?:DDDDDDDDDD
2012. nov. 28. 22:08
 7/14 anonim válasza:
O.o Hát én a falnak megyek ettől az önimádó, közhelyes, "kisfiús" szövegtől... -.-" Mi vagy te, homár.?
2012. nov. 28. 22:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem, rozmár.
2012. nov. 28. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Csak szórakozik. Ez a fórum egyre színvonaltalanabb. :(
2012. nov. 28. 22:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Basszus, annyi kamu kérdés van. Mindig az igazságot a legnehezebb elhinni. Én tényleg csak kíváncsi vagyok, h ez ekkora baj lenne, ennyir gyerekes vagyok. Én szeretnék lassan megkomolyodni meg barátnőt is, de előbb gondoltam kikérem a véleményeket erről a stílustól.
2012. nov. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!