Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányok a legszebbek?
http://www.youtube.com/watch?v=w_oHwzYheYM
Manapság ilyet is csak ők tudnak hát erről ennyit.. Kétségtelen hogy a magyar lányok a leghűtlenebbek és ezt még szépen fogalmazva írtam!
Hagydmá, foglalt ott mind! Amelyik néz ki valahogy, az rittig foglalt, valami mázlista gané már lecsapott rá. Mindig ez szokott lenni.
A fentebbi lánynak meg igaza van, tudjuk, hogy vannak ilyenek, és szívből sajnáljuk,hogy elvesznek a férgesében, a többségben. Ők amolyan "kallódó tehetségek" sajnos kívülről nem lehet tudni,hogy ki a nem rohadt alma a kosárban, és egy kalap alá kerülés veszélye komolyan fenyegeti az aranyos lányokat. Az élet kegyetlen, tudd elviselni!
"szánalmas hogy a sok lúzer itt hordja le a magyar lányokat csak mert nekik nincs barátnőjük, higgyétek el a többi országban sem lennétek sikeresebbek a csajozásban."
Mire alapozod?
Europidok közül szerintem a legszebbek között vannak, ennek biológiai okai is vannak, mivel egy nagyon kevert nép vagyunk, és mint tudjuk, a vérfrissítés mindig fontos. Más rasszokról annyira nem szeretnék nyilatkozni, nincsenek előítéleteim egyáltalán, csak az én szemem az europid arcokhoz szokott, azt látja a legszebbnek. És itt már eleve hülyeség a kérdés, mivel a szépség relatív, pláne ha a világ összes rasszát akarjuk összevetni. Mauritániában pl. 100kg alatt nem is számít a nő nőnek.
Egyébként a a japánok nekem kifejezetten nem jönnek be, általában kerek fejük, lapos orruk, kicsi, mélyen ülő szemeik vannak. Smink nélkül a legtöbb nem néz ki jól. A sulinkba egy csomó jár, nem mondhatnám, hogy versengenek értük a pasik. [link]
Plusz azért nem csak a magyar lányok között vannak oltári nagy hülyék: [link]
[link] De most komolyan, ezek sem normálisak. Ribancok pedig mindenhol vannak. Tény, nálunk sokan. De sokan normális is van. Ha valaki csak ribikbe botlik, az azért róla is elárul valamennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!