Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puhap. Csként nem fogok egy lánynak sem kelleni, csak a nagymenő alfahím a nyerő?
Utálom, de sajnos én az a típus vagyok, aki békeszerető, mindnekivel kedves és udvarias, ha úgy alakul vannak, akikkel még elég jól is el tudok dumálgatni, de vannak, akikkel sosem tudok közel kerülni, akik közelében félénk, csendes, visszahúzódó fiú vagyok, de, akikkel egyhullámhosszon vagyok azok mellett normális vagyok, beszédes meg minden, de ugye a lányok mellett sem igazán tudok megnyílni valamiért, távolságtartó is vagyok,igaz ez meg abból van, hogy nem vagyok helyes fiú, ronda vagyok őszintén szólva, se a testemmel, se az arcommal nem lehetek elégedett, nem vonzó a lányok számára szerintem és emiatt is vagyok ilyen távolságtartó és mivel nem érek annyit, mint mások előnytelen külsőm miatt a szép lányokat különösen kerülöm, nyílván még zaklatásnak vennék, ha egy ilyen ronda senkiházi hozzájuk merne szólni, de a nekem nem tetsző lányoktól is tartok, úgymond csak fiúkkal tudok haverkodni, ők csak nem fognak lerondázni vagy elutasítani, ha véletlen hozzájuk szólok, de a mai lányok lazán megteszik és emiatt is sok a gátlás bennem, neten elég jól el vagyok lányokkal is néha, persze egyiknek sem vagyok az esete, ami érthető is, mert rusnya vagyok, mint a világháború. :D
De elég sok lány van, aki még neten is elküld melegebb éghajlata, pedig én szívesen ismerkednék, de úgy látszik a lányok nem igazán vevők rám.
Igaza van utolsónak. A bunkóság csak azt eredményezné, hogy a csaj folyamatosan dominanciaharcokat vív veled. Egy ideig fenntartja a kapcsolatot, de talán nem sokáig. Ha egyáltalán elkezdi.
A csöpögést meg sok lány nem szereti, a lányok egyre kevésbé romantikusak.
Inkább egy középút, vagy még inkább egyik se, hanem egy vidám, kedves ám talpraesett, önálló véleménnyel rendelkező alaptermészet. Ha tájékozott vagy több témában is, tudsz beszélgetni. A sport meg egészségessé, fitté tesz. És ezeknek még úgyis van értelme, ha nem a csajozás miatt vágsz bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!