Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszenek nektek a 14-16éves melírozott hajú, kicsit emós öltözködésű srácok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 21:57
31/38 anonim válasza:
Nyugi,azért fújltam,mert nem tetszik.Kérdeztél.Válaszoltam.Őszintén.Erre voltál kíváncsi,gondolom nem csak pozitív válaszokat vártál.Nem szeretheti mindenki ugyanazt.Van stílusod?jah,az,mint minden harmadik veled egykorúnak.Hűde,egyedi,hallod....bassgityó nem nagy cucc és nem fogok leborulni a dobolás előtt sem.Gondolom saját "zenekarban" szeretnél utazni,ami meg pláne hülyeség a sok "feltörekvő" tinibanda között.Ritkaszar a mai,magyar populáris és egyéb zene,de próbálkozni mindig lehet.
bocs...vélemény...ennyi
32/38 anonim válasza:
Nekem bejönnek!(: Nemvagyok emós, csak egy egyszerű lány, de bejönnek!(:
34/38 anonim válasza:
jaj máris szeretlek :$$ Imádom az ilyen srácokat ^^ <3
35/38 anonim válasza:
15 éves fa**ra vágyó ribanc
ha van oan aki emo fiú és jól megtudna ba**ni az írjon ide !
Bella
36/38 anonim válasza:
én nem nagyon szeretem az emosokat de vannak olyanok akik jól nézznek ki de az igazán ritka. Én nem annyira csipem a szőke fiúkat de vannak helyesek is de az is ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!