Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszenek nektek a 14-16éves melírozott hajú, kicsit emós öltözködésű srácok?
először is emo :D
és nekem a barátom az :D nekem bejönnek pl.
és nem nagyon érdekel, hogy emiatt ítélnek el pl. a suliban is -.- meg hogy énis azt a stílust képviselem. őszintén.. szarok rá xDd
szeretem a nyelv pc-t mert úgy izgibb és jobb a csók
a szőke melír nem jön be
az öltözködés nagyon is
hány éves vagy?
írj privát mail-t :)
privi mail ide is jöhet.:P
am sztem jópasik az emoboyok.:D
Már ha jól áll a stílus neki, ha nem akkor undorítóóó.:D
De sztem ugy általában minden emoboynak jól áll a stílus, hisz ha nem állna jól, már régen nem képviselné azt amit képvisel.:D
L/14.
A hangsúly pont a 14-16 évesen van. Azoknak tetszik/tetszhet ez a stílus. Én undorítónak tartom. Egy férfi ne fesse a haját! A piercing viszont nagyon jó. :P Az EMO meg... hát nem részletezném... Nem ismerek EMO-sokat, direkt kerülöm őket. Nem akarom, hogy lehúzzanak engem is a hülyeségükkel. :) Szerintem térj észhez és ne vegyülj a tömeggel!
Hozzá kell tennem , hogy az élettársamnak is hosszú haja van, de nem festi és nem is engedném neki és nem is hordja úgy, mint egy EMO-s. Szóval nem rosszból írtam, amit írtam. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!