Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Tetszenek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tetszenek nektek a 14-16éves melírozott hajú, kicsit emós öltözködésű srácok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 21:57
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
41%

először is emo :D

és nekem a barátom az :D nekem bejönnek pl.

és nem nagyon érdekel, hogy emiatt ítélnek el pl. a suliban is -.- meg hogy énis azt a stílust képviselem. őszintén.. szarok rá xDd

2009. aug. 18. 16:36
 22/38 Vikcy válasza:
47%
nem tudom hogy az emberek miért utálják ki az emokat. ők is ugyanolyan emberek mint bárki más. akiket meg nem érdekelnek azok meg ne foglalkozzanak velük és kész. ez csak egy stílus és el fog múlni ennyi.
2009. aug. 18. 16:51
 23/38 anonim ***** válasza:
67%
Én személy szerint azért nem szeretem az emokat, mert nem bírom ezt az álszenteskedő: jaj, nekem sz*r életem van és ez fáj nekem, de csak a nadrágom 15 ezer forint volt.
2009. aug. 18. 17:03
 24/38 anonim ***** válasza:
47%

szeretem a nyelv pc-t mert úgy izgibb és jobb a csók

a szőke melír nem jön be

az öltözködés nagyon is

hány éves vagy?

írj privát mail-t :)

2009. aug. 18. 17:24
 25/38 anonim válasza:
49%
nem fúúúúúúúúj
2009. aug. 18. 17:37
 26/38 anonim ***** válasza:
35%

privi mail ide is jöhet.:P

am sztem jópasik az emoboyok.:D

Már ha jól áll a stílus neki, ha nem akkor undorítóóó.:D

De sztem ugy általában minden emoboynak jól áll a stílus, hisz ha nem állna jól, már régen nem képviselné azt amit képvisel.:D

L/14.

2009. aug. 18. 20:24
 27/38 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek sem áll jól,mégsem veszi magán észre..
2009. aug. 19. 15:08
 28/38 anonim ***** válasza:
21%
nekem igen.lehet fujjolni.sztem mindenkinek más ízlése van.ennyii páá.és sztem Hoolie is tök ari.:D
2009. aug. 25. 19:27
 29/38 A kérdező kommentje:
akinek nem tetszik annak lehet fújolni így van.de kezdjük ott h van stílusom,kúltúrált vagyok és tehetséges is mert tok bass-usgitározni+most tanulok dobolni
2009. aug. 25. 21:33
 30/38 anonim ***** válasza:

A hangsúly pont a 14-16 évesen van. Azoknak tetszik/tetszhet ez a stílus. Én undorítónak tartom. Egy férfi ne fesse a haját! A piercing viszont nagyon jó. :P Az EMO meg... hát nem részletezném... Nem ismerek EMO-sokat, direkt kerülöm őket. Nem akarom, hogy lehúzzanak engem is a hülyeségükkel. :) Szerintem térj észhez és ne vegyülj a tömeggel!

Hozzá kell tennem , hogy az élettársamnak is hosszú haja van, de nem festi és nem is engedném neki és nem is hordja úgy, mint egy EMO-s. Szóval nem rosszból írtam, amit írtam. :)

19/L

2009. aug. 26. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!