Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire részesítitek előnyben az izmos hapsikat?
Figyelt kérdés
Sokat számít ez vagy inkább a belső a fontos?? Mi a jobb kombináció? Izmos és buta vagy izmos és aranyos vagy aranyos de nem izmos2012. nov. 25. 12:08
11/24 anonim válasza:
Jaaa, akkor buta vagy.
Enyém a csoki!
:)
12/24 anonim válasza:
engem nem érdekel
a személyisége, az intelligenciája, a humora, az arca, az ápoltsága, ami számít
nem villogni akarok vele, meg irigységet kelteni a többi lányban, hanem hogy TÁRS legyen....és szeressen, és én is szeressem, hogy ne csak azért járjunk, mert ciki, ha valaki egyedül van
13/24 Bino válasza:
Szerintem inkább KICSIT izmos és aranyos, okos legyen.
Az nem sokat számít ha helyes meg minden ha egy buta tapló akinek akkora az egoja ,hogy az már vicces.
14/24 anonim válasza:
Nem ez a legfontosabb, de azért nem baj, mert legalább ki tudom következtetni, hogy nem egy lusta dög, hanem eljár sportolni és ad magára:) Amúgy izmos és aranyos, vagy legalábbis ne legyen bunkó.
15/24 anonim válasza:
Kedves #13. válaszadó!
Olyan opció nincs!
izmos-buta
izmos-aranyos
aranyos-de nem izmos
Ne válogass!
16/24 anonim válasza:
Van aki ilyen. Nekem egy nagyon jó barátom, könnyen izmosodik, és mégse űz semmilyen, de komolyan semmilyen sportot, a ház körüli tevékenységbe izmosodik ki. Míg egy ismerősöm akármit csinál, nem hízik, nem izmosodik. Szerhez nem nyúlna, hál istennek. Nekem megvolt az ideálom: a duci fiúk..csak ők meg nem mertek kezdeményezni, végül lett a barátom, akivel tél után jöttem össze, magas srác, és nem látszik rajta az alkata, pláne nagy kabátok alatt, aztán lejött, és megláttam milyen a ruha alatt. Ergo nem a testét néztem..ennyit erről. Én 57 kiló vagyok, ő 75 és nem azt mondom hogy a vállára félkarral kap, de ha az ölébe vesz eltart. Nem követelmény, nicns semmilyen kritérium, de az a lány, aki szereti a pufajkás fiúkat-vagy izmosokat, nem egy vékonyabb, akár ő hibája, akár nem, de nem egy oylan sráccal fog összejönni. V kitudja, én se a külsőbe szerettem bele...(: De semmi nicns törvénybe írva az ilyen témákban, kár is vele foglalkozni. A szerelemben nincs olyan hogy nők, vs férfiak, van két ember akik szeretik egymást, és ez ilyen egyszerű..
17/24 anonim válasza:
ma 12:24 a lustaság nem annak a jele ki milyen izmos-.-˝ te jó ég mennyire egy értelmes egyéniség lehetsz.........
18/24 anonim válasza:
Hát ja, csomó embert ismerek aki annyit eszik mint az állat, lóf@szt se csinál, mármint sportra értem, és vékony.
19/24 anonim válasza:
Én meg kigyúrtakat akik megvárják amíg a másik dolgozik helyettük, mert fáj a munka. Hát nagyon nem lustaXD Másik aki vékony meg úgy mozog mint aki 10 kávét megivott és hibátlanul csinálja, de persze van olyan is aki szintén áll és néz. A lustaság külsőre nem látszik:) A vékony is sportolhat attól még, hogy nem használ szereket. Arnold Schwarzeneggernek se szerek nélkül növesztette akkorára az izmait, sőt azok nélkül soha életbe nem.
20/24 A kérdező kommentje:
Természetes izmokról nem hallottál még? Én a genetika + az edzés miatt vagyok nagy darab és úgy mozgok mint aki megivott 10 kávét na erre mit mondasz?
2012. nov. 25. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!