Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig ugyanolyan típusú ronda pasik akarnak velem randizni?
Van egyfajta olyan típusú ronda pasi amelyik nekem nagyon bejön. Nagy barnaszemű, egymástól távol vannak a szemei, olyan görbe szemöldök,kis vékony száj, keskeny váll és sovány alak, 170-175 centis magasság, és rövid kezek meg lábak.
ehhez képest mind olyan ronda pasik jönnek oda hozzám akiknek keskeny csíkszemük van közel egymáshoz, ráadásul kék vagy zöld vagy semmilyen színű ami nem tetszik, olyan egyenes a szemöldökük mint a legófiguráknak, vastag széles a szájuk és nem soványak.
és valamelyik meg böhöm magas is hozzá
miért nem azok jönnek oda akik bejönnek?
miről beszélsz?
nekem egy bizonyos fajta tetszik de mindig a másik fajta jön oda akik nem tetszenek
ezen mi a hiba b+?
Esetleg kérdezd meg ezektől a bengáktól, hogy a sarokban szorongó haverjukat nem küldenék-e oda hozzád, mert velük ismerkednél is.
Másrészt az csak nekem bizarr, hogy úgy keresel pasit, mint a rendőrség a bankrablókat? Csak egy fantomkép hiányzik.
leírtam hogy mik tetszenek és mik nem
1-1 dolog más az elmegy
de irritálnak már a csíkszemű, egyenes szemöldökű vastag szájúak
ez a 3 dolog irritál legjobban a többi nem érdekes
és MINDIÍÍG ilyenek jönnek oda és ez már kiveri a biztosítékot
azért tettem fel a kérdést hogy hogy lehetne a nagyszemű görbe szemöldökű vékony szájúakat odacsábítani magamhoz :D
tényleg olyan kínais típusok
szóval ami magyarban a leg ázsiaisabb lehet, mind olyan talál be
de nekem nem tetszenek
ha igazad lenne a másikok se jönnének oda
és az a válaszoló szánalmas mert itt kötekszik azok után hogy haszontalan választ adott
nem kötelező ide írni
neked sem
gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!