Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Finom visszautasítás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Finom visszautasítás vagy igazság? Részletek lent

Figyelt kérdés

randira hívtam egy srácot 2 hónapos msn-ezés után a suliban szemeztünk néha 17 éves.Megkérdeztem tőle nyiltan h van e kedve eljönni velem sétálni.Erre ő:

nem naygon akarok most igy találkozgatni megvan az oka is,kicist magánügy.remélem nem haragszol.ezt irta.

17 éves és nincs csaja!!!

Mi lehet az a magánügy?Finom visszautasítás vagy lerázás vagy tényleg van vmi???köszi:)

(korod nemed légyszi ird meg)

2009. aug. 16. 22:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

hát nem csak annyit irt h megvan az oka kicsit magánügy,erre én azt irtam h nembaj nem haragszom,és h ha majd lesz kedve szóljon.akkor irta h rendben,de semi több.

köszi a válaszokat,segítettek,várom a többit.:)

2009. aug. 20. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Gondolkodj csak el, második próbát megérdemel ?

Ha igen kis idő elteltével még megkérdezheted, lehet visszautasit ismét, de lehet nem. Azonban az egy taktika hogy nem keresed, ha ő sem ir rád msn-en vagy ilyesmi akkor ne erőltesd.

2009. aug. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!