Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolt egy ilyen pasiról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolt egy ilyen pasiról? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Rövidem az én történetem:

Sajnos nagyon súlyos allergiám van (nyáron sokszor fulladás, rengeteg orrfújás), járok társaságba haverokkal, van is egy lány aki tetszik, de parázok attól, hogy ez az allergia, a sok orrfújás, meg hirtelen rámjövő fulladás elriaszt egy lányt, így szinte semelyik lánynál nem próbálkozok. 16 éves vagyok, nem volt még barátnőm, írjátok le, főként 15-18 közöttiek, a többiek légyszi írjátok oda a korotokat, szóval mit gondoltok egy ilyen fiúról, szedek gyógyszert, de kb. 2-3 hetente 2-3 napra ez előjön

Aki esetleg tudna, valami rohadt erős gyógyszert, azt is írja le, én egy bizonyos Claritin-t szedek, az erős fajtát

Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy válaszoltál

2009. aug. 16. 21:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Pozitív, negatív kommneteket egyaránt írhattok, nem sértődök meg, kiváncsi vagyok minden véleményre
2009. aug. 16. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz és írass fel vmi erősebbet mert a claritine az kb csak 10 éves korodig jó....én is allergiás vagyok...de nem szedek semmi gyógyszert.
2009. aug. 16. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna!:) Téged így kell szeretni.. 15 és fél éves vagyok,ha nem probléma. Én ekcémás vagyok,de mégis volt 1 éves kapcsolatom!:)
2009. aug. 16. 21:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Ekcéma? Az mi, az ilyen fulladásos?
2009. aug. 16. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Én az Aerius nevű gyógyszert ajánlom, nagyon hatásos. A többi gyógyszerrel is kísérleteztem, de nem váltak be (a Claritin nekem se használ már évek óta).
2009. aug. 16. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is allergiás vagyok, szedek Zyrtecet.

Nézd, az allergia népbetegség, nem hiszem, hogy ezzel elijesztenél egy lányt. Ha ismer, akkor nagy valószínűséggel tisztában van az allergiáddal. Ha nem, akkor pedig mondd el neki, hogy allergiás vagy, szedsz rá gyógyszert, és néha fulladsz. Esetleg azt is elmondhatod, hogy ilyenkor mit kell tenni, mert sokan bepánikolnak egy hasonló helyzetben.

Mindent összevetve, nem hiszem, hogy ez oltári nagy probléma lenne a lányka szemében.

L/19

2009. aug. 16. 21:40
 7/12 anonim válasza:

Szia!

Faterom is igy van!

Ő Cetirizin Ep gyogyszert szed azt mondja angyon jó!

Vény nélkül leeht venni gyógyszertárban!

De mielött vennél nézz utánna neten hogy télleg mire jó!

2009. aug. 16. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Én 18 vagyok, 16 voltam amikor összejöttem a barátommal, aki allergiás. Ő is fulladna, ha nem szedné a gyógyszerét. De így is van párszor olyan, hogy valamiért nincs a közelében a gyógyszer (pl. usziban, és előtte elfelejtette beszívni) akkor gondjai vannak. De engem egyáltalán nem zavar. Mindenkinek vannak problémái, aki ezt nem érti meg, vagy emiatt nem képes szeretni az hülye.

A barátom is szégyellte elmondani, mert szerinte ez nem férfis és hű de gáz... Szerintem meg egyáltalán nem, nem döbbentem meg, nem akadtam ki, sosem gondolkoztam rajta, hogy hűűű a barátom allergiás és olykor tüsszög stb.

Én azt mondom, hogy ez ne tartson vissza az ismerkedésben, ugyanis ez nem gond. Vagy valaki elküldene egy személyt, aki tetszik neki azért, mert kiderül, hogy gerincproblémája van?

2009. aug. 16. 21:49
 9/12 anonim ***** válasza:
15/l vok:D engemsem zavar nekem a böröm iszonyat ronda:D de igyis kelleka pasiknak :)
2009. aug. 16. 22:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Én allergiás és asztmás is vagyok.Egy Xizal(azt hiszem így kell leírni) nevű gyógyszert szedek,és nincs is panaszom,csak ha két napig nem veszem be.Am engem sem zavarna,csak ha hapcizol vagy ilyesmi,fordulj el.És ettől nyugodtan csajozz(=
2009. aug. 17. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!