Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárják a normális lányok, hogy a fiú fizessen a randin MINDENT?
Én 16 éves fiú vagyok, és szerintem -főleg az egésznek az elején- NEM kell a fiúnak fizetnie a dolgokat a randin. (De nem is gondolok itt sülthomárra, max beugrunk valahova egy kis hangulatos forrócsokira, eleszegetünk egy péksütit valahol meg hasonlók)
Szerintem kifejezetten pénzéhes és szemét dolog (már bocsánat) a lányoktól, ha elvárják a sráctól, hogy mindent fizessenek nekik apuci pénztárcájából -főleg ha abban sincs elég. (Most a sráccal randizik vagy a faterjával???!?!) Max onnantól lenne az egésznek értelme, ha a srácnak már saját keresete van, de onnantól is elég mocsok dolog tud lenni.
Én nekem az teljesen természetesnek tűnik, hogy a randin a lány kifizeti a saját dolgait (főleg az első randikon) de több lány osztálytársam is lebunkózott, hogy ilyet merek gondolni..
Most akkor ki mi van?
1. Nem tudom miért vagy úgy felcsattanva hogy "főleg nem az első randin" kéne hogy fizess. Azért egy első randin az ember nem szokta tízezres számlákba verni magát, szerintem kibírható egy pár tea, kv, süti, stb.. ára. (Főleg ha te hívtad el a lányt)
2. Abban igazat adok neked hogy én se bírom az ilyen pénzéhes csajokat. Igaz nem szoktam elfogadni de nekem kifejezetten tetszik ha egy csaj felajánlja hogy kifizeti a saját részét. (ebből látom hogy nem a pénzre hajt)
A normális lányok mindig felajánlják, hogy fizetik a részüket, a normális fiúk pedig mindig elutasítják ezt... kb az első néhány randin...
Utána megegyezés szerint vagy mindenki fizeti a magáét, vagy egyszer ez fizet, egyszer az...
Teljes a félreértés. Nekem is több pénzem szokott lenni, mint az aktuális barátomnak. Már első randin se gond, ha mindenki a sajátját fizeti. Egyszerűen formalitás: először az fizet, aki meghívta a másikat, a fiú így kezdi az ismerkedést. De aztán vagy felváltva, vagy mindenki a magáét. És a barátnőim többsége is ilyen.
Nem plázacicákat kell felszedni, ennyi. :)
"Amúgy, lányok, ti mennyire tudjátok értékelni a teljesen ingyenes randikat? Pl séta egy szép parkban meg hasonlók?"
A legtöbb randim ilyen volt. Nem szeretem feleslegesen szórni a pénzt és az illik hozzám, aki szintén nem szórja feleslegesen. Néha belefér több is- de nagyjából azért is értem el azt, amit, hogy kemény munkával jól állok anyagilag, mert nem vertem el korzikai utazásokra meg wellness hétvégékre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!