Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hol találtátok meg a párotokat?
Enyém elég érdekes sztori. (:
Youtube-ra töltöttem fel zenék fordításait (pl. Skillet, Three Days Grace), és a mostani párom rám írt üzenetben, hogy tetszenek a videók, és hogy jó a zenei ízlésem. (persze nem ismerkedés céljából írt, mivel se a nemem, se a korom, se a kinézetem nem tudta, és én se, hogy ő fiú-e, vagy lány.)
Ezután elkezdtünk ott youtube-on beszélgetni, majd msn-re felvettük egymást, mert úgy közvetlenebbnek hat.
Mikor összeismerkedtünk, már az elején éreztem, hogy nagyon sok közös dolog van bennünk, meg is lepődtem, mennyi, és rájöttem: az, hogy az ellentétek vonzzák egymást, csak a fizikában igaz, a való életben nem.:D
Kb. másfél hónapnyi msn-ezés és telefonálgatás után feljött hozzánk (180km-re lakik tőlünk), és élőben méginkább úgy éreztem, hogy nála tökéletesebb embert nem is találhattam volna. (:
Most majdnem egy éve együtt vagyunk, és ez a távolság sem akadály.. :D
Én 18 leszek, ő meg 23 lesz nemsoká. :D
Én is netes társkeresőn ismertem meg párom, ennek már 6,5 éve.
23/L
1 kommentelő adom a véleményed.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!