Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csajozni akarsz akkor az első legfontosabb szempont ilyenkor, hogy legyél gazdag, második szempont pedig az, hogy legyél piszkosul gazdag?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 08:27
31/37 anonim válasza:
Gazdagság és Magyarország? Omg, melyik univerzumba kerültem? :D
32/37 A kérdező kommentje:
A vén kövér pasikkal is kúrnak a csinos csajok.
2012. nov. 23. 16:42
33/37 A kérdező kommentje:
Ha gazdagok. A pénz mindenek felett áll.
2012. nov. 23. 16:42
34/37 anonim válasza:
Minek teszel fel kérdést, ha úgysem lehet meggyőzni, nem érdekel a másik fél válasza? Minek jössz ide és provokálsz vitát? Ha ennyire unatkozol tanulj, hátha kicsit okosabb leszel és viszed valamire.. kitudja még lehetsz pénzes öreg ember, akire buknak a hozzád való ribik.. Mert ugye számodra csak azok a nők..
35/37 anonim válasza:
29-es vagyok, elmondtam egy konkrét, valós esetet, te meg átsiklasz felette és mondod tovább a hülyeséged... jl írták, minek teszel fel egy kérdést, ha igazából csak megerősítést vársz, hogy igazad van, nem igazi véleményt?
36/37 anonim válasza:
szálljunk le a pénzes pasikról...
akik szerencsés géneket örököltek és azért kapják meg a jó nőket de személy szerint egy gyufát nem tettek keresztbe azokat miért nem oltogatjátok?elismerem más kérdéseknél meg ez a gond hogy külső mindenekfelett itt belső mindenekfelett
foglaljuk össze úgy hogy a jó nők felszínesek és pénzéhesek
amelyik lány nagyon pénzéhes az azzal védekezik hogy nem Ken fiúval jár. aki egy szépfiúval pózol az meg azzal védekezik hogy a barátja csóró
így vagy úgy de sokat kell nyújtani a jó nőkért(a belső persze mit sem ér,legalábbis nem elég) legalább mi fiúk ne szóljuk le a másikat
37/37 anonim válasza:
Hmmm az egészből annyit vettem ki, hogy a srác szerintem szűz, és álmodozik a Bomba nőkről :) Kedves válaszolók "igen" a pénzre mennek a legszebb, legcsinosabb nők :) Bérelj 1 kur**át légy túl minden szeszélyeiden, aztán keres egy normálist!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!