Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csajozni akarsz akkor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csajozni akarsz akkor az első legfontosabb szempont ilyenkor, hogy legyél gazdag, második szempont pedig az, hogy legyél piszkosul gazdag?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 08:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
55%

Buli bejárat előtt nincs parkoló és buliba taxival szokás menni a pia miatt :D

Amúgy meg olyasmi kategóriájú autóm van mint amit írtál és ronda se vagyok, sok helyen járkáltam soha az életbe nem jött még oda csaj hozzám, párszor mondták szép kocsi és ennyi.

2012. nov. 23. 08:45
 12/37 anonim ***** válasza:

Sajnos van az a kategória a huszonéves lányok között, akiknek fontosabb pénz, mint minden más. Ezért képesek összállni náluk akár 20-25 évvel idősebb pasikkal.

Aztán egy idő után rájönnek, hogy a közel 50 éves pasi már nem tud úgy teljesíteni, mint a saját korosztálya, és ekkor ráébrednek, hogy éveket pazaroltak el az életükből...

13/37 anonim ***** válasza:
74%
Ezzel az értelmiségi szinttel meg is érdemled, hogy nincs csajod.
 14/37 A kérdező kommentje:
90% os. Ha nem is ronda és jó anyagi helyzetben van, akkor a probléma önnel van. Búval bacott ábrázata lehet, ha taszítja a nőket.
2012. nov. 23. 08:49
 15/37 A kérdező kommentje:
Taxival? Hol élsz te?
2012. nov. 23. 08:50
 16/37 anonim ***** válasza:
engem valahogy mindig elkerültek a pénzéhes lotyók és én is őket...
2012. nov. 23. 08:51
 17/37 anonim ***** válasza:
Nem buliba kellene normális barátnőt keresni. Máshol is vannak szép lányok, csak ott úgytűnik ők a legszebbek a kétszáz kiló sminktől. Másnap reggel meglátod smink nélkül és hanyat esel.
2012. nov. 23. 08:52
 18/37 anonim ***** válasza:

Úgy látom nem igazán lehet a szemléleteden változtatni :D

Akkor tanulj, dolgozz és ha sok pénzed lesz akkor sztár leszel.

Sok sikert.

2012. nov. 23. 09:00
 19/37 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Szerintem az már jó, ha heti egy két alkalommal meg tudtok enni egy pizzát valahol, vagy meg tudod hívni egy üdítőre randi közben. Azok a fiatal lányok akik ennél sokkal többre vágynak azokkal nem is biztos hogy érdemes foglalkozni. Illetve csak addig amíg szétteszik a lábukat, utána már biztos nem. (márpedig az ilyeneknél nem tart sokáig, amíg szétteszik.)
2012. nov. 23. 09:00
 20/37 anonim ***** válasza:

Èrdekes..

Nekem is van sok sok rajongóm, mert sose tudnék màs pènzéből élni (max évente 2x 500 ft-t szoktam kérni) egyetemen mindenki agyonsminkelt kivéve én.. Ès a lànyok azzal fenyegetnek hogy megölnek mert elveszem előlük a pasikat, holott ràjuk se nézek :) szóval rossz helyeken keresel lànyokat

2012. nov. 23. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!