Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csajozni akarsz akkor az első legfontosabb szempont ilyenkor, hogy legyél gazdag, második szempont pedig az, hogy legyél piszkosul gazdag?
Buli bejárat előtt nincs parkoló és buliba taxival szokás menni a pia miatt :D
Amúgy meg olyasmi kategóriájú autóm van mint amit írtál és ronda se vagyok, sok helyen járkáltam soha az életbe nem jött még oda csaj hozzám, párszor mondták szép kocsi és ennyi.
Sajnos van az a kategória a huszonéves lányok között, akiknek fontosabb pénz, mint minden más. Ezért képesek összállni náluk akár 20-25 évvel idősebb pasikkal.
Aztán egy idő után rájönnek, hogy a közel 50 éves pasi már nem tud úgy teljesíteni, mint a saját korosztálya, és ekkor ráébrednek, hogy éveket pazaroltak el az életükből...
Úgy látom nem igazán lehet a szemléleteden változtatni :D
Akkor tanulj, dolgozz és ha sok pénzed lesz akkor sztár leszel.
Sok sikert.
Èrdekes..
Nekem is van sok sok rajongóm, mert sose tudnék màs pènzéből élni (max évente 2x 500 ft-t szoktam kérni) egyetemen mindenki agyonsminkelt kivéve én.. Ès a lànyok azzal fenyegetnek hogy megölnek mert elveszem előlük a pasikat, holott ràjuk se nézek :) szóval rossz helyeken keresel lànyokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!