Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet h garanciát vállalok a randijaim sikerességére?
Még az is lehet, hogy tényleg egy jópofa ember lennél, ha a nagyképűséged levetkőznéd!
Hidd el, jöhetsz bármilyen dumával a csajoknak, ezzel eltaszítasz majd mindenkit. Ne a szövegeden, a stílusodon dolgozz kicsit. És ezt minden jó szándékkal írom.
nem tartom magam nagyképűnek, max néha viccből nagyképűsködök dehát olyan meg ki nem szokott :)
tényleg elég visszafogott vagyok és normális is, emiatt szoktak szimpinek találni. és ezt se nagyképűségből mondom csak vhogy itt le kell írni :D
Ennél sokkal jobb, hogy mellnagyobbítást vállalsz kézrátétellel! Sikertelen kezelés esetén pénz visszafizetési garancia!
Így nem bukhatsz pénzt sem.
Se a te hülyeséged, se az enyém nem fog bejönni, de legalább nem nézed nyíltan qrvának őket...
Na mi az Kiskoma? Pici a répa? XD Tudod, egy értelmes nő nem a pénzedért fog Veled randizni. Legalábbis akkor nekem értelmes nőim voltak eddig. A duma a fontos és a fellépés. Leszarjak, hogy nézel ki, milyen lóvéd van. A kisugarzasod szamit, amit a loveddal nem tudsz csiholni magadnak. :-)
Egy 24 éves nőfaló.
Hát igen az idő az pénz:D
szerintem ezt sok csaj díjazná:D márcsak azért is randiznának hogy pénzt kapjanak:D
szar ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!