Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet h garanciát vállalok a randijaim sikerességére?
Figyelt kérdés
Szoktam randizni és sok csaj megkérdezi mikor leszólítom h mi lenne neki ebben a jó én meg mondom h nincs vesztenivalója. Amikor megkérdezi h miért akkor mondom h garanciát vállalok h ha nem lesz jó a randi és nem akar többet találkozni akkor visszafizetem a velem töltött idejének megfelelő összeget ;)2012. nov. 22. 21:24
11/38 A kérdező kommentje:
nem, csak mindig kitalálok vmi egyedit amivel felkeltem a csajok érdeklődését :D
utánna már úgyse tudnak nemet mondani tehát nincs kockázat :P
2012. nov. 22. 21:31
12/38 anonim válasza:
Ez majdnem olyan, mintha k*rvákként kezelnéd őket.
13/38 anonim válasza:
Kinek lehet egy ilyen magas lóról beszélő emberrel sikeres randija?
Azt gondolod a pénzed és a garanciát menő emberré tesz? Vagy mégis melyik részében látod a rációt???
Elárulom neked, hogy az első gondolatuk az lesz, hogy nem vagy normális, a másik meg, hogy mit akarsz a pénzeddel? És dugd jobb helyre, a hátad közelébe.
14/38 anonim válasza:
Szóval ha elmegyek veled randizni, és 1 órát beszélgetünk, iszunk valami kávét azután kapok 15 e Ft-ot?
15/38 A kérdező kommentje:
1 óra után nem , akk csak 5e-t. de nem fogod azt mondani h nem akarsz fojtatást az tuti :P
2012. nov. 22. 21:36
16/38 anonim válasza:
Menj pszichológushoz és add neki a pénzt.
17/38 A kérdező kommentje:
a csajok birják az ilyen poénokat, de lehet h az itteniek nem o.O
2012. nov. 22. 21:38
18/38 anonim válasza:
A termékeket úgy gyártják, hogy garancia időn túl egy nappal menjenek tönkre. Annyit kibír a srác, nem? Csak blokk ellenében és az ügyfélszolgálaton lepecsételt garanciapapírral érvényes a garancia!
19/38 A kérdező kommentje:
éppenhogy :D
2012. nov. 22. 21:45
20/38 anonim válasza:
én elmennék, azt ha tetszene ha nem, azt mondanám hogy sz@r volt :D
jól jönne 15 rugó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!