Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy husibb lánnyal találkozgatok. Hogyan éreztessem vele, hogy ne aggódjon a súlya miatt?
Az a rögeszméje hogy túl kövér, és mindig feszélyezett emiatt, amikor találkozunk.
Pedig egyrész csak kicsit teltebb, másrészt, nekem pont az ilyen lányok tetszenek.
Ehhez hasonló alkata van:
Mit tegyek, hogy megnyugtassam egy kicsit, hogy segítsek elfogadni magát. Félek, hogy megbántom, vagy csak udvarisakodásnak tartaná...
Nem a súly miatt, kell aggódni, hanem a kinézet miatt :D avagy nem a mérleg a mérvadó, hanem a tükör.
ha neked tényleg bejön, akkor éreztesd vele, hátha felfogja, de ha nagyon nem akarja, akkor mondd azt, hogy a legrosszabb, amit tehet, hogy kövér marad, és rinyál miatta.
Tudom milyen helyzetben vagy.
Ezen csak javítani tudsz.
Nekem durván 5 évembe telt amire barátnőm már nem érezte magát feszélyezve ha elmentünk bulizni.
Rengeteg bók dicséret.
Ha találkoztok nézz végig rajta és dicsérd meg hogy tök jól áll ez a ruha.Apró lépésekben kell felépítsd benne az önbizalmat.
Remélem segítettem sok sikert és sok boldogságot nektek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!