Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Szeretem őt.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szeretem őt.

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba aki nálam 2 évvel idősebb... Nem tudom elfelejteni de ő észre sem vesz..:/
2012. nov. 22. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
ez van...gondolom gimisek lehettek..
2012. nov. 22. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Az egyik barátnőm is odavan az iskola legmenőbb srácáért, nem mondom, hogy a fiú nem veszi, mert egy csomószor ránéz, rámosolyog, meg ilyenek, de őszintén nem hiszem, hogy lesz belőle valami, ha meg igen, akkor nem fog 2 hétnél tovább tartani, mert kb. az sulijukból az összes lánynak bejön (nem tudom miért, mert azért nem néz ki annyira jól).

Tehát szerintem felejtsd el, mert ha nem vesz észre, akkor nem érdemes a figyelmedre.Lehet, hogy te meg egy csomó másik fiúnak bejössz, csak annyira lefoglal az a fiú, hogy nem veszed észre őket. :)

2012. nov. 22. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy lehet úgy szeretni?? nem is ismered akkor
2012. nov. 22. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
a 3. válaszolónak teljesen igaza van, hogy szeretheted úgy, hogy nem is ismered? lehet, hogy egy igazából nem is kedves, hanem egy bunkó paraszt.
2012. nov. 22. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!