Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ismeritek a jeleket amikből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismeritek a jeleket amikből akár egyetlen fórumhozzászólásból is megállapítható h egy csaj jó eséllyel milyen, hogy néz ki, jó fej -e, stb?

Figyelt kérdés
Akármelyik fórumon (nem társkeresőn), akár ezen az oldalon is megállapítok egy csomó dolgot egy csajról ;)
2012. nov. 22. 14:53
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan dolgokat vélsz megállapítani egy hozzászólásból, amiket néhány esetben évek alatt se lehet kiismerni.
2012. dec. 8. 20:14
 42/48 anonim ***** válasza:
Na, és rólam mit gondolsz?:)
2012. dec. 8. 20:44
 43/48 anonim ***** válasza:
Miért, ó, miért nem lehet a kérdezőt leszavazni?
2013. máj. 12. 01:18
 44/48 anonim ***** válasza:

Nem volt kedvem mindent végig olvasni én annyit tennék hozzá ,hogy akik ilyet használnak: *-* ^^ azok az emberek szerintem gyerekesek és nyáladzósak.

Akik xDDD -t használnak szintén gyerekesek és nem akarnak felnőni.

Aki szmájlit használ az tényleg jó kedvű vagy megszokásból vagy pedig szeretne megfelelni.

Szerintem nem lehet valakit kiismerni egy hozzá szólásból annál inkább kézírásból ezért is léteznek a grafológusok.Na meg kedv függő is ,hogy ki mit ír és hogyan.

2013. máj. 12. 01:25
 45/48 anonim ***** válasza:
Az amit leírtál,pl. a hangulatjelekkel kapcsolatban,az nagy hülyeség.Kb.14-16 éves lehetsz,vagy kevesebb nem tudom,és ezt a korosztályt csekkoltad le,mert ezerféle hangulatjelet egy idősebb,normális tag nem fog használni,mivel gyerekes.Az se jelent semmit,hogy a mosoly jel melyik fajtáját használja,ki hogy szokta meg.Egyet tudok.Ha meglátok egy rövidítésekkel,smiley-kal teli szöveget,akkor levágom hogy még nagyon éretlen az illető,ehhez jön persze a tartalom is,ami ezt tükrözi.Írásból hogy jó pasi-e ,nem lehet,mert csalóka.Egy válasz max. pozitív vagy negatív érzelmeket vált ki belőlem.
2013. máj. 12. 01:29
 46/48 anonim ***** válasza:

Már én is szívesen lepontoznám a kérdezőt. :P

Ezeket így nem lehet megállapítani. Legfeljebb a helyesírásból, a szókincséből tudunk következtetni. És tényleg vannak olyan emberek, akik több smiley-t használnak, mint szappant.... Én nem szoktam jó néven venni, ha valaki oda ír ötezer darabot.

Rólam mit vágott le buksid?

2013. máj. 12. 07:18
 47/48 anonim ***** válasza:
az orros smiley lehet androidos billentyűzettel írt smiley is:) rólam mit gondolsz? :) 17/l
2013. júl. 28. 21:16
 48/48 bakur12 ***** válasza:
6#: nekem bejossz.
2013. aug. 29. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!