Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismeritek a jeleket amikből akár egyetlen fórumhozzászólásból is megállapítható h egy csaj jó eséllyel milyen, hogy néz ki, jó fej -e, stb?
Nem volt kedvem mindent végig olvasni én annyit tennék hozzá ,hogy akik ilyet használnak: *-* ^^ azok az emberek szerintem gyerekesek és nyáladzósak.
Akik xDDD -t használnak szintén gyerekesek és nem akarnak felnőni.
Aki szmájlit használ az tényleg jó kedvű vagy megszokásból vagy pedig szeretne megfelelni.
Szerintem nem lehet valakit kiismerni egy hozzá szólásból annál inkább kézírásból ezért is léteznek a grafológusok.Na meg kedv függő is ,hogy ki mit ír és hogyan.
Már én is szívesen lepontoznám a kérdezőt. :P
Ezeket így nem lehet megállapítani. Legfeljebb a helyesírásból, a szókincséből tudunk következtetni. És tényleg vannak olyan emberek, akik több smiley-t használnak, mint szappant.... Én nem szoktam jó néven venni, ha valaki oda ír ötezer darabot.
Rólam mit vágott le buksid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!