Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ismeritek a jeleket amikből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismeritek a jeleket amikből akár egyetlen fórumhozzászólásból is megállapítható h egy csaj jó eséllyel milyen, hogy néz ki, jó fej -e, stb?

Figyelt kérdés
Akármelyik fórumon (nem társkeresőn), akár ezen az oldalon is megállapítok egy csomó dolgot egy csajról ;)
2012. nov. 22. 14:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

Tehát komoly csaj, aki szereti a szexet... eddig nem rossz... de elég kevés ;)

Viszont az életkort illetően elég rendesen mellétrafáltál :P

39 vagyok.

6-os voltam

2012. nov. 22. 16:21
 12/48 Lifeishard ***** válasza:
Taníts Mester! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))26/F
2012. nov. 22. 16:30
 13/48 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Akkor jöjjön egy keresztkérdés!

Kérdés: Jó csajnak v bányarémnek tartod magad?

Válasz: Bányarémnek. 18/L

Na akkor ez milyen csaj? :D

2012. nov. 22. 16:39
 14/48 Bino ***** válasza:

Akkor az nem gáz ha szeretek hangulatjeleket használni?:o

16L:)

2012. nov. 22. 16:47
 15/48 A kérdező kommentje:

Pedig max 30-at mertem volna mondani :)

Itt 50-50% az esély mind2 verzióra, annyi biztos h nincs túl sok önbizalma, de kedves lehet mert odaírta h 18/L . Sok csaj egyébként nem látja magát szépnek pedig mégis az, tehát nagy eséllyel lehet szép a csaj ;)

Szval ha ilyet látsz nyugodtan írj neki privit, érdemes lehet megpróbálni megismerni :D

Persze ez se pontos teljesen amit itt megállapíthatunk de egyátalán nem pontatlanabb mint a valóságban 1-2 mondat beszélgetés után. Érdemes lehet még egy kérdést intézni a lánynak ha kezd szimpatikus lenni, és az arra adott válaszából lehet érezni h bejön -e nekünk a stílusa. Amolyan "tesztkérdést" :)

2012. nov. 22. 16:48
 16/48 A kérdező kommentje:
14: sőt érdemes is, ha jó pasit akarsz fogni magadnak ;)
2012. nov. 22. 16:49
 17/48 Bino ***** válasza:

14. voltam:)

Érdekes, nekem többen is azt mondták ,hogy gáz a sok smiley :s de rászoktam már alap teszem mindenhova xd

2012. nov. 22. 17:49
 18/48 anonim ***** válasza:
56%
sok smiley az elég gáz. arra utal hogy az illető buta, éretlen.
2012. nov. 22. 17:51
 19/48 A kérdező kommentje:

Szerintem meg a smiley-k sok mindent kifejeznek, mert írásban pl nehéz mosolyogni vagy hangsúlyozni a mondandónkat. Nálam egyértelműen bejövős az a lány aki sokat szmájliz, kedvességet, viccességet és aranyosságot sugall :)

Meg ha írok vmi vicceset arra hogy reagálsz csak szöveggel? Ilyenkor azt szokták írni h "xD"

2012. nov. 22. 17:58
 20/48 Bino ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy?:)
2012. nov. 22. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!