Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismeritek a jeleket amikből akár egyetlen fórumhozzászólásból is megállapítható h egy csaj jó eséllyel milyen, hogy néz ki, jó fej -e, stb?
Tehát komoly csaj, aki szereti a szexet... eddig nem rossz... de elég kevés ;)
Viszont az életkort illetően elég rendesen mellétrafáltál :P
39 vagyok.
6-os voltam
8-as vagyok. Akkor jöjjön egy keresztkérdés!
Kérdés: Jó csajnak v bányarémnek tartod magad?
Válasz: Bányarémnek. 18/L
Na akkor ez milyen csaj? :D
Akkor az nem gáz ha szeretek hangulatjeleket használni?:o
16L:)
Pedig max 30-at mertem volna mondani :)
Itt 50-50% az esély mind2 verzióra, annyi biztos h nincs túl sok önbizalma, de kedves lehet mert odaírta h 18/L . Sok csaj egyébként nem látja magát szépnek pedig mégis az, tehát nagy eséllyel lehet szép a csaj ;)
Szval ha ilyet látsz nyugodtan írj neki privit, érdemes lehet megpróbálni megismerni :D
Persze ez se pontos teljesen amit itt megállapíthatunk de egyátalán nem pontatlanabb mint a valóságban 1-2 mondat beszélgetés után. Érdemes lehet még egy kérdést intézni a lánynak ha kezd szimpatikus lenni, és az arra adott válaszából lehet érezni h bejön -e nekünk a stílusa. Amolyan "tesztkérdést" :)
14. voltam:)
Érdekes, nekem többen is azt mondták ,hogy gáz a sok smiley :s de rászoktam már alap teszem mindenhova xd
Szerintem meg a smiley-k sok mindent kifejeznek, mert írásban pl nehéz mosolyogni vagy hangsúlyozni a mondandónkat. Nálam egyértelműen bejövős az a lány aki sokat szmájliz, kedvességet, viccességet és aranyosságot sugall :)
Meg ha írok vmi vicceset arra hogy reagálsz csak szöveggel? Ilyenkor azt szokták írni h "xD"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!