Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen haj tetszik egy lányon?
Szőke, barna, fekete, vörös? Vagy extrémebb színek? Egyenes vagy göndör haj? Hosszú vagy rövid?
Tudom,hogy a haj sokadik szempont..
alapból az eredeti hajszín, nem szeretem ezeket a mai mű, rikító hajakat. főleg a barna hajú, fekete hajú lányok fognak meg, de egy vörös hajú+szeplős lány is nagyon elragadó tud lenni.
szeretem az enyhén göndör/hullámos, hosszú hajú csajokat
Nem feltétlenül sokadik szempont.
Amúgy: barna, fekete, vörös igen. Esetleg szőkésbarna, de a szőke az kizárt, akárcsak a zöld/kék/lila meg minden ilyen bizarr bónusz.
Egyenes. Egyértelműen.
Középhosszú vagy hosszú.
Amik még kizártak: műhaj, paróka, göndörke, szőke bármely árnyalata, mindenféle beállított "hajköltemény" frizura, punktaréj, "hülyegyerek" frizura (ami a filmekben szokott lenni az idegesítő kislány karakterének), fufru, kopaszfej.
"Hosszú,egynes,sötét hajú lányok a gyengéim"
Nekem is! :-)
Hosszú hullámos :) A szín pedig mindegy, de a festett haj keveseknek áll jó szerintem :)
Rövid semmiképp sem! Az egyenesen ronda! Minimum vállig érő! :) és a derékig érő az már túl hosszú nekem :)
Na, ez az én véleményem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!