Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először csókolóztam de nem nagyon csuktam be a szemem. Ez mitől van? Baj?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 14:18
1/14 anonim válasza:
Igen, elég nagy baj, ettől simán terhes lehetsz.
2/14 Kankalin válasza:
Nem baj. :) Ha elmúlik az izgalom, vagyis átveszi a helyét egy másfajta izgalom, majd akkor úgyis becsukod!
3/14 A kérdező kommentje:
az első válaszadónak köszönöm h hülye választ .Nehogy azt hidd h beveszem-.- am a 2.nak pedig köszi:)
2009. aug. 16. 14:33
4/14 anonim válasza:
Sose legyen nagyobb problémád XD
5/14 A kérdező kommentje:
hát köszi igazad van de én a kérdésemre szeretnék választ:)
2009. aug. 16. 15:50
6/14 anonim válasza:
Megkaptad a 2. válaszolótól.Ennyi.Többet erről nem lehet beszélni.
7/14 anonim válasza:
én nem szoktam becsukni a szemem,mindíg nézem őt,pedig már egy jó ideje Együttvagyunk,miért lenne baj?:D nekem ez az érzéki,ízlések és pofonok
8/14 anonim válasza:
Mitől van? - Gondolom attól,hogy nem akartad becsukni a szemed és az agyad nem küldött utasítást a szemhéjadnak,h "CSUKÓDJ LE"
Baj? - Nekem nem.Kérdezd azt,akivel csókolóztál.
Egyébként meg le szokás csukni...nem muszájból,csak azért mert úgy jobb érzés.
9/14 anonim válasza:
Hülye vagy??? Megbüntet a rendőr! És ne felejts el mákdarálóval önkielégítést végezni napi 58x, mert akkoris bevisznek!
10/14 anonim válasza:
Nem baj, csak ha becsukod majd jobban tudsz magára a csükra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!