Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek 30-40 közötti férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek 30-40 közötti férfiak, akik régóta egyedül vannak, de nem bányarémek és nem "bolondok"?

Figyelt kérdés

Szóval teljesen elfogadhatóan néznek ki, nem az az extrém ciki típusok.

És nincsenek nagyon őrült szokásaik, nem pszichiátriai esetek.

Továbbá:

-Felsőfokú végzettségűek.

-Nincsenek még gyerekei és nincs mögöttük x db elvált feleség.

-Nem a skalpgyűjtés motiválja őket.

-Keresnék társukat, akivel életük végéig szeretnének együtt maradni, és akibe szerelmesek.

-Akarnak gyerekeket, tehát családot.

-Sok dolog érdekli őket, nem unatkoznak.

-De nem a bulizás és a haverok kötik le.

Léteznek-e ilyenek, és ha igen, akkor hol, és miért is vannak még egyedül?

2012. nov. 20. 10:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"úgy látszik, hogy te a fenti "listának" nem felelsz meg"

Na ezért sincs senkijük, mert minden valamire való férfi menekül az olyan nők elől, akik azt akarják hogy idióta listás feltételeknek feleljenek meg.

2012. nov. 20. 12:41
 22/27 A kérdező kommentje:

Talán egy kérdőívet kellene készítenem ehelyett. Ez itt nem egy társkeresős hirdetés, ha nem vettétek még észre. Csak puszta kíváncsiságból feltettem egy kérdést, de úgy látom nagyon elment más irányba az egész. Itt most nem az a kérdés, hogy ki a jobb, akinek van diplomája, vagy akinek nincs; aki elvált, vagy aki még sosem volt házas.

Kissé rosszul fogalmazva, de ha már csipkerózsikát emlegettünk, azért alszom álmomat ahelyett, hogy 30-40 közötti társamat keresném, mert egy bizonyos defektem nekem is van. Bár ez is rossz megfogalmazás, mert igazából nem defekt, hanem egy olyan valami, aminek létrejötte és megszüntetése nem rajtam múlik, de mivel meghatározza mindennapjaimat, így felfoghatjuk defektnek, annál is inkább, mert a társukat kereső férfiak leírt vagy ki nem mondott "listáján" is jellemzően szerepel e defekt nem léte, kivéve talán egy-két földön járó megértőbb személyt. És mivel jelenleg ezen elvárásnak tőlem független okok miatt nem tudok megfelelni, inkább nem is keresem társam, minthogy ezzel nyomasszanak. Alszom tehát álmomat, nem tudom meddig még, de ez legyen az én problémám, a kérdést tekintve továbbra is lényegtelen.

Most tételezzük fel, hogy beszállok az életbe, ismerkedésbe...

Ez esetben a 30-40 közötti korosztályban mennyire jellemző, egyedülálló férfi létezése, aki szeretne társat, családot, és célokat-érdeklődést-értelmi színvonalat tekintve nagyjából hozzám hasonló?

A "listám" nem az a bizonyos lista, ami a vicces e-mailekben terjeng. Hanem azért dobtam össze ilyen címszavakban, hogy szűkítsem a kört, hogy a nagyjából hozzám hasonlóak (persze férfiváltozat) válaszoljanak. Ugyanis megértem ha valaki pl. nagyon klassz baráti körrel rendelkezik és a velük való kocsmázás kielégíti, ezért nem keres társat és nem akar gyereket, mert azzal csak a nyűg van. De ők annyira más értékrendűek, hogy speciel nem az ő válaszukra vagyok kíváncsi.

Így érthető már, miért a felületes lista?

Őszintén szólva sem a felsőfokú végzettség meglétét, sem a nőtlenséget nem szabtam meg életem során feltételnek. Sőt ha valakinek gyereke van, annak sem mondtam még soha, hogy akkor most emiatt nem... De azt észrevettem, hogy aki hozzám hasonlóképp élte eddig az életét, azzal nagyobb az összhang. Ezért jelen kérdésben az egyszerűség kedvéért a "legideálisabb" képnek "megfelelőek" válaszát vártam volna.

HOGY ŐK MIÉRT IS VANNAK EGYEDÜL???

Azt pedig, hogy "normális kinézetű, okos és házias" részben értettem magamra is, mert éltem már annyit, hogy megtudjam állapítani, hogy benne a nagy sokaságban mégis buta vagy okos vagyok-e. És most belemehetsz a kötözködésbe, hogy okos ember nem mondja magára, hogy okos... Sajnos magam is tapasztalom, hogy minél többet tudok, annál hülyébbnek érzem magam. De sajnos azt is tapasztalom, hogy a mai magyar társadalomban nem vagyok annyira buta, hogy mindennel elégedett legyek.

Eszerint az átlaghoz viszonyítva továbbra is normális kinézetűnek, okosnak és háziasnak tartom magam, és jó pont, ha a kérdésemre válaszoló is nagyjából be tudja lőni magát a skálán, és csak abban az esetben válaszol, ha valami olyasminek érzi magát, mint akiről a kérdés szól.

2012. nov. 20. 13:42
 23/27 A kérdező kommentje:
Persze lehet nem ezen a fórumon kellett volna feltennem a kérdést. De véletlen találtam rá, és láttam, hogy van itt mindenféle.
2012. nov. 20. 13:43
 24/27 A kérdező kommentje:

"Én például túlságosan visszahúzódó vagyok és válogatós. "

Ez szerintem nem defekt. Én jobban kedvelem a visszahúzódó típust, a válogatás sem negatív, mert legalább tudja mit (vagy kit) akar...

Köszi a választ!

2012. nov. 20. 13:50
 25/27 anonim ***** válasza:
19%

Hát kérlek a statisztikák szerint a férfiak 20%-a keféli az összes nőt. Úgyhogy rengeteg nőtlen, egyedülálló, okos férfi van. Viszont ők nem jóképűek. Csak vigyázz, mert pont ezt a korosztályt hálózzák be azért, hogy a jóképű, de igen ostoba, faarcú exektől született gyerekeiket jó körülmények között felneveltessék.

Nézd: [link]

2012. nov. 20. 13:51
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Minél többet olvasok tőled, annál jobban keseredek el. Bár nem az én ügyem, de annyira el vagy rugaszkodva a való világtól és annyira - nem, nem mondom rád egy az egyben, hogy buta vagy - butuska a felfogásod. Nem csak az eltitkolt defekted van ... ezek után nem tudom, hogy hogy mondjam, mert nem ócsárolni akarlak, de annyi mindent tudnék neked írni, javasolni, talán segíteni ... de azt hiszem felesleges lenne leírni, mert úgysem értenéd meg ...

2012. nov. 20. 16:43
 27/27 anonim ***** válasza:
caM008-al csak egyetérteni tudok.
2012. nov. 20. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!