Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek 30-40 közötti férfiak, akik régóta egyedül vannak, de nem bányarémek és nem "bolondok"?
Szóval teljesen elfogadhatóan néznek ki, nem az az extrém ciki típusok.
És nincsenek nagyon őrült szokásaik, nem pszichiátriai esetek.
Továbbá:
-Felsőfokú végzettségűek.
-Nincsenek még gyerekei és nincs mögöttük x db elvált feleség.
-Nem a skalpgyűjtés motiválja őket.
-Keresnék társukat, akivel életük végéig szeretnének együtt maradni, és akibe szerelmesek.
-Akarnak gyerekeket, tehát családot.
-Sok dolog érdekli őket, nem unatkoznak.
-De nem a bulizás és a haverok kötik le.
Léteznek-e ilyenek, és ha igen, akkor hol, és miért is vannak még egyedül?
"Egyébként meg mi a baj az elvált férfiakkal?"
Tapasztalat. Ha az illető valóban komolyan gondolta a házasságot, imádta a feleségét, de a kapcsolat mégis megromlott, és a nő dobta, akkor mindig mindenkit a volt feleségéhez hasonlít. minimum olyan "jónak" kell lennie a következőnek, de rendszerint "rossz" tulajdonsági is voltak az exnőnek, és ezeket a rossz tulajdonságokat belebeszéli a következőbe is, még ha arra nem is jellemzőek. Pl. egy pasinak az exe tipikus érdeknő volt, mindig csilivili értékes ajándkéokat várt tőle. Én nem vagyok olyan, és amikor kaptam tőle olyat, amit túlzásnak éreztem, akkor rögtön fejemhez vágta, hogy mert biztos nem elég jó,nem elég drága. Na nehogymár nekem kelljen az exe hülyeségi miatt mosakodni. Számtalan példát mondthatnék erre. Én nem úgy szeretném élni az életem, hogy folyton nekem kelljen megvédenem a nők becsületét.
Az elváltak többsége pedig ilyen.
Az az elvált, aki gyerekfejjel ment a házasságba. Leginkább társfüggő, életében nem volt egyedül, gőze sincs arról, hogy milyen nő lenne jó neki, gyerek még, sose fog felnőni. És leginkább anyucit keres, nem feleséget.
Aztán van az, aki azért házasodik, mert úgy a nő könnyebben megy bele bármibe, könnyebben megkapja a nőt. Csak szerepet játszik, az érzései nem valósak, ha jön egy következő, gond nélkül elválik és újraházasodik. Ennek nincs értelme.
Ilyen dolgok miatt nem jó az elvált.
"Ha valakinek csak egy darab papír számít, az úgyis esélytelen."
A papír két okból számít:
-nekem van, és jellemző, hogy amelyik férfinak nincs, annak kisebbségi érzése lesz, ha a párjának van...
-elég sokan végeztek egyetemet/főiskolát, és magam is tudom, hogy nem olyan nehéz elvégezni, szóval ez nem akkora nagy feltétel, mint sokan gondolják.
Nem tudom hány elvált férfivel volt dolgod. Én az vagyok és ha magamat veszem példának, akkor egy baromság, amit az elvált férfiakról írtál.
Végzettség? Soha nem okozott problémát - mint, ahogy nem okozott volna problémát papírt szerezni sem. Nemrég egy új társaságba keveredtem (diplomások, egyetemi tanárok, stb.) ismeretlenül. 20 perc beszélgetés után megkérdezték, hogy hol diplomáztam és hány diplomám van :-P Egyébként meg 15 évig éltem egy két diplomás, két nyelven beszélő, vezető beosztásban dolgozó nővel és semmi problémát nem jelentett a dolog egyikünknek sem.
Tényleg nagyon furcsa a felfogásod ... :-P
"De mi a kérdés, amire választ szeretnél kapni az ilyenektől?"
Hogy mégis mi az oka, hogy egyedül vannak?
És ha egyáltalán vannak, akkor azért próbálnak társat keresni, vagy csak úgy elvannak?
Pl ahogy a 10-es válaszoló leírta!
Amúgy olyasmikre gondolok, hogy ha valaki ilyen, akkor pl égen-földön keres, de senkinek sem kell, ez az ok,
vagy nem keres, de örülne ha belé botlana, most nagyon leköti a munkája, vagy bármi,
vagy mit tudom én, épp ezen okokra lennék kíváncsi.
Egyébként nem élek tündérmesékben, nem herceget keresek, viszont csipkerózsika álmát alszom valamilyen szempontból, mivel per pillanat bizonyos szomorú ok miatt nekem eszem ágában sincs senkit keresni, nehogy herceget. Tehát ne úgy képzelj el, mint aki agyba-főbe reklámozza magát, csak hogy valaki rátaláljon, (aki egyben minden feltételének megfelel), mert ez még normál helyzetben sincs így.
Mondom én, egy sztereotípiákból felépített álomvilágban élsz. Ezt bizonyítja az elvát férfiakról alkotott képed, és a "darab papírról" is.
"mindig mindenkit a volt feleségéhez hasonlít"...intelligens ember nem hasonlítgat, és ez sem házasság kérdése, lehet előtte 10 éves kapcsolata volt. Érdekes, én is szerettem anno nagyon egyik exbarátnőmet, mégsem hasonlítgatom hozzá a mostanit, mert ég és föld a kettő.
"gyerek még, sose fog felnőni"...gondolom látod a jövőt, és az emberi jellem még véletlenül sem fejlődőképes, hogy megváltozzon, dehogy.
"jellemző, hogy amelyik férfinak nincs, annak kisebbségi érzése lesz"...itt sem a papír fog számítani egy értelmes embernél, normális ember belátja hogy papír és papír között is van különbség, sokra megy valaki a papírjával ha nincs melója, vagy fordítva nézve, lehet hogy nincs papírja, mégis 5x annyit keres mint te.
"magam is tudom, hogy nem olyan nehéz elvégezni"...újabb általánosítás, azért bőven van különbség egy büfészak, és egy orvosi/építész vagy hasonló műszaki diploma között. Ha valakinél ez feltétel h legyen egy papír, amire rá van írva h diploma, az már régen rossz.
A legyen ilyen, ilyen és ilyen, ja és még mellette olyat is akarjon mint én, az sosem szokott működni.
De hogy okot is mondjak, 30-40 évesen már kialakultabb baráti kör, fix munkahely van, gondolom kicsit meg is ritkulnak az ismerkedési lehetőségek, és a jobb nők megházasodnak, plusz ha valaki 40 éves korára nem talált senkit, akkor lehet hogy nem is igazán tud ismerkedni, azt se tudj hogy álljon hozzá...ergó totál beszűkülnek a lehetőségek, és akkor e mellé még jön az hogy a másik félnek is akarni kell a dolgot, nem csipkerózsikának lenni, meg nem álmokat hajkurászni.
caM008!
Nagyon sokféle ember van. És úgy látszik, hogy te a fenti "listának" nem felelsz meg. Miért nem tudod ezt elfogadni?
Valami a te fejedben sem stimmel.
Miért rontod itt a levegőt, ahelyett, hogy a kedves barátnőddel vagy akárhanyadik feleségeddel múlatnád az idődet szépen, kompromisszumokat kötve, diplomát is könnyen feltételezhető témákról cseverészve?
Feltételezem, hogy aki ennyire tudja a tutit, az csak nincs egyedül, és nincs annyi ideje, hogy itt randi-témakörben "okítson" olyanokat, akiket nem kéne.
Egyébként sehol nem írtam, hogy legyen jóképű, csak annyit, hogy ne legyen bányarém. Azt most úgysem tudnám érthetően kifejteni, hogy mi is az a típus, ami bejön, meg sosem az alapján döntöttem... De sajnálom, kell egy értelmes ábrázat ahhoz, hogy megfogjon, és valahogy nem vonzó számomra az, aki mondjuk susogós szabadidőruhában jár dolgozni, és ehhez olyan visszataszító fejszerkezete van, hogy valahogy képtelen lennék beleszeretni.
Miért, neked mindegy milyen a nő külseje, bárkivel hajlandó volnál párkapcsolatba belemenni?
Na nekem nem jön be az olyan férfi, akinek bárki jó...
Én csak magamból tudok kiindulni, más biztos máshogy latja.
16-nak igaza van, kell valami defekt hozza. Én például túlságosan visszahúzódó vagyok és válogatós.
Persze jó lenne mar megállapodni, de hasonló tulajdonságokkal rendelkező 25-30 közötti szabad nők is ritkák Buta/ribanc/élősködő/lelki sérült társra pedig nincs szükségem.
"A papír két okból számít:
-nekem van, és jellemző, hogy amelyik férfinak nincs, annak kisebbségi érzése lesz, ha a párjának van...
-elég sokan végeztek egyetemet/főiskolát, és magam is tudom, hogy nem olyan nehéz elvégezni, szóval ez nem akkora nagy feltétel, mint sokan gondolják."
Kedves kérdező, én egy idegen nyelvet beszélek anyanyelvi szinten, további 3-at társalgási szinten és még nincs megállás........ "csak" érettségim van. Te hozod ezt a formát? Engem nem vettek fel egyetemre kertészmérnöknek, hiába a 4.4 érettségi átlag + emelt szintű egy tárgyból. Nyelvvizsgákat kellett volna tennem, de az egy rahedli pénz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!