Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiszik azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt, hogy a csúnya és/vagy kövér lányok kedvesebbek, szebb a lelkük, mint a csinos, szép lányoknak?

Figyelt kérdés
Annyira idegesítő sztereotípia...

2012. nov. 19. 00:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
A ronda nők megalkuvóbbak, kompromisszumkészebbek, ráadásul próbálnak besímúlni a közegbe. A szép lányoknak nem kell puncsolniuk, mert tudják,hogy anélkül is szalonképesek. A férfiaknak ők kellenek, a valószínüleg rodább lányok meg csak azért útálják őket mert valószínüleg irígyek. Ez jó nekik. Meg le is szarják szerintem. Egyszerűen a csúfabbikaknak jobban ki kell tünni a belső tulajdonságokkal, ha már nincs másra mire elméletileg. szerintem ez a válasz a kérdésre.
2012. nov. 19. 01:16
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Az én tapasztalatom az, hogy vannak rosszindulatú emberek. Ez nem függ attól, hogy kövérek, vagy soványak. Több csinos, vékony lányt ismertem, aki undorítóan és gonoszul viselkedik a kevésbé csinosabbakkal, megalázzák őket, beszólogatnak. De csúnyább lányokat is ismertem (nem feltétlenül kövéreket, de akár), akik puszta irigységből szólták le, vagy közösítették ki a csinosabb társaikat.

Viszont szerencsére azért vannak olyanok, akik nem testalkat, szép arc, vagy testsúly alapján ítélik meg a másikat (sajnos a mai világban egyre kevesebben). Nem, normális esetben nincs összefüggés a testsúly és a jólelkűség közt, hacsak valakit már nem ért annyi megaláztatás, hogy alapból védekező álláspontra helyezkedik.

2012. nov. 19. 01:23
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Engem kamaszkoromban irgalmatlanul sokat csúfoltak, cikiztek meg beszólogattak. Nagyon sokat szenvedtem miatta lelkileg.

Szerencsére az idő sokat segített az arcomon a testemért meg teszek, hogy kinézzen valahogy, dea

2012. nov. 19. 01:42
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Bocs a vége lemaradt, szóval attól meg ez bennem maradt és nem vagyok undok vagy bunkó az emberekkel. Ha nekem szarul esett valszeg nekik is... Pedig nem vagyok egy lehengerlő szépség.

21L

2012. nov. 19. 01:43
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Én szívesen járnék egy nagyon csinos lánnyal(ez minden férfi álma, aki hagyná, hogy egy szép lelkű gyönyörű lány csak úgy elsétáljon, mert csak dugni akar vele, az HÜLYE), amúgy sem voltam soha a dugjuk meg aztán másnap lépjünk le dolgoknak a híve. Mondjuk itt jön hozzá, hogy nem vagyok egy hyperszuper férfiegyed, ezért eddig minden barátnőmet megbecsültem, csak ők nem engem, ezért véget vetettem a kapcsolatoknak. 23F
2012. nov. 19. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

A férfiak azért csak dugást akarnak, mert alapból nehéz minket rávenni egy komoly kapcsolatra. A lányok mindig a szerelemről, jó hosszú komoly érzelmes kapcsolatokról álmodoznak. A férfiak meg imádnak mindig más lánnyal flörtölni, hódítani és sok nővel lefeküdni. A férfiak erre vágynak a nők meg másra. Ez van ezt el kell fogadni. Sok sok pasi hisztizik amiatt, hogy miért nem talál olyan csajt aki hamar belemegy a szexbe és panaszkodnak, hogy a nőknek mi a bajuk az egy éjszakás kalandokkal. Nem bírják elfogadni, hogy a nők szerelemre vágynak. Ugyanakkor a nőknek is nehéz beletörődni a ténybe, hogy a férfiaknak a hódítás, csábítás és a szex a fontos nem pedig az érzelmek. Ez van így működnek az emberek.

Van egy mondás: aki csak szexet tud adni, az csak szexre kell. aki a szexnél többet tud adni az többre kell. Szóval ha szeretnél megtartani egy pasit ahhoz az kell, hogy megérje veled lenni a szexen kívül. Vagyis legyél kellemes társaság, lehessen veled beszélgetni érdekes témákról, legyél humoros és szórakoztató. Elvégre egy nő is elvárja ugyanezeket egy férfitól, akkor egy férfinak is lehetnek ugyanezek az elvárásai. Ha jól érzi magát melletted, és csupán a veled töltött beszélgetés is boldoggá teszi, akkor hülye lesz otthagyni téged.

Nem minden lány képes erre. Sokan úgy gondolják, hogy elég szépnek lenniük és ezen kívül semmit se kell tenniük azért, hogy megkapjanak egy pasit. Jól is gondolják: a pasi lefekszik velük aztán tovább áll. Szellemileg is meggyőzőnek kell lenni ahhoz, hogy egy pasit megtarthasson egy lány. Ehhez pedig befektetett munka kell. És mivel az emberek alapvetően lusták, néhány lány belenyugszik a tudatba, hogy ők szépek és ezzel minden el van intézve. Minek foglalkoznának a személyiségük csiszolásával...

Na és ebből is eredhet a sztereotípia amit említettél. A csúnya lányok (állítólag) nem nyugodnak bele, hogy ők majd a szépségükkel mindent megkapnak, hanem elgondolkodnak rajta, hogy mi lenne ha a személyiségüket fejlesztenék (már amelyik) Az emberek meg elhiszik, hogy ezért nyilván a csúnya lányok kedvesebbek. De akkor kérdem én, ha odáig eljutott a lány, hogy rájött: változtatnia kell magán, akkor miért nem az alakjával kezdi...

2012. nov. 19. 23:01
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
Én egy picit kövérebb vagyok a kelletinél de van fiúm! Ez úgy lehetséges hogy én sportolok (Kézilabdázom), rendes vagyok másokhoz,és nagyon próbálok fogyókúrázni,hogy szebb legyek,és hogy leaggyam azt az 5-10kg felesleget! De én attól még nagyon elégedett vagyok a külsömmel és a barátom is! És én nem irígylem senkinek az életét,mert semmive3l nem jobbak mint én a soványabb lányok! Ezt nem azért írom mert beképzelt vagyok,hanem azért,hogy elmongyam nem a küllemtöl függ,hogy milyen az ember hanem a hozzáálláshoz! És örülök hogy az eggyes válaszoló kijavította ami írt, mert nagyon nem fer ez azokkal akik nem darázsderekúak!:) És én tudom egyépként,hogy mit élnek át a kövérek mert régen engem is sokan gúnyoltak amit sosem fogok elfelejteni,de nem foglalkoztam velük ezért leszáltak rólam, azóta meg a barátaim! :)
2012. nov. 30. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:
25%
Bocsi rosszul írtam:Cseppet se jobbak nálam a soványabb lányok! Ezt akartam írni! ( Nem vagyok beképzelt)
2012. dec. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!