Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy srác nem testépítő hanem olyan művész alkat?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 19:04
11/29 A kérdező kommentje:
azok akiknek én tetszettem azok meg nekem nem tetszettek
2012. nov. 18. 19:14
12/29 anonim válasza:
Sose értettem különben. A fiatal férfi ismerőseimen se igen van különösebb izom, mégsem jelent gondot számukra. Emiatt szerintem ne aggódj.
13/29 anonim válasza:
Ahhoz hogy látszon, ahhoz arról kell hogy szoljon az életed, vagy mindent 100% osan beatartassz, amit kb 100 emberből 10 tud kivitelezni, nekem megy dopping nélkül is, csak egyrész pénzügyileg a jó kaját, költségeket nagyon kell bírni, másrészt pszichésen sokan beletörnek, nem bírják, hogy le kell mondani minden finom kajáról,és életed végéig csak egészséges dögunalmat egyél, sokan ezért inkább doppinghoz nyulnak, de az meg hosszőtávon tönkrevág, sírba tesz /Michael Clark Dunken esete/ Szóval nem könnyű jól kinézni hidd el. Ahhoz valamilyen szinten fanatikusnak kell lenni! Ez nem megy mindenkinek. De sokkal szemben nem is elvárás, akik tudnak sokminden mást is felmutatni ez mellett. Egyébként mindenki testépítő aki foglalkozik a testével, ugyanis az felfele épül, és nem lefele. Ha már napi 20 fekvőtámaszt tol valaki, ami nem sok, de az is testépítőnek számít. MErt karbantartja magát.. Bár szakmán belül azért megkülönböztetnek fitnessest satöbbi... Ez álláspont kérdése. Végülis mindegy, csak az eredmények, ami vagy, az számít.
14/29 A kérdező kommentje:
heti 3* járok kondiban osztott edzéstervvel nem maszatolok "a könnyű nap tegnap volt"
2012. nov. 18. 19:21
15/29 anonim válasza:
ha az étrend nincs rendben gyúrhatsz te akármennyit :D nézz utána
16/29 anonim válasza:
Pontosan. Én mindennap járok, mindennap eddzek, és mindenre 100% osan odafigyelek. De mögöttem 10 év kemény munka van! A jó szintet évek hosszú kitartó munkájával tudod elérni. Az nem olyan, hogy három hét alatt superman lesz belőled. Ha nem teljes odaadással csinálod, ha nem költesz minimum 90 ezret csak minőségi kajára havonta, ha nem erről szól az életed, akkor erősen ajánlott most abbahagynod a súlyok emelgetését,mert csak gerincsérvet szedsz össze maximum. Inkább fuss helyette, vagy menj el úszni, attól is jobbféle leszel, hidd el. A kidolgozott izmos testnek hatalmas ára van! mint pénzben, mint kitartásban.
17/29 A kérdező kommentje:
de másoknak sincs 90kja ilyenekre és mégis 80 kilót emelnek meg hogy néznek már ki...
2012. nov. 18. 19:49
18/29 anonim válasza:
Igen végül is csak testépítő pasik járkálnak az utcán, sőt még a csöveseknek is kigyúrt testük van!
19/29 A kérdező kommentje:
a közvetlen környezetemre gondoltam aki ugyan oda és ugyan úgy edzenek mint én
2012. nov. 18. 19:58
20/29 anonim válasza:
Teljesen bele tudtok merülni ezekbe a témákba (a gyúrós témákba). De, hogy biztos nem a csajok miatt, meg semmi haszna náluk, az is 100.
Én is járok sportolgatni, a legtöbb gyúrós srác egyedül van. Tényleg elköltenek akár több tízezret szerekre, kajákra, de egyre inkább elszigetelődnek. Egymással dumálnak, egymással járnak még kirándulni is.
Megéri? Közben a sok kis nádszálvitéz ott mászkál a szép csajokkal az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!