Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan baromi nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan baromi nehéz barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Elvileg sem külsőre sem belsőre semmi baj nincs velem mégsincs párom már évek óta, 22F

Lehet, hogy az a baj, hogy keresem, és ha nem keresném magától megtalálna a dolog?

2012. nov. 18. 15:05
1 2
 11/13 Thom12 ***** válasza:

Helló!

Nagymenő #9

Én 10 évvel vagyok több és összesen

3 csajom volt, jelenleg sincs!

Na ezért nehéz...

De írd le a leckét igérem betanulom,

ha csak ezen múlik!

De arról nem tehetek, hogy külsőre

kevés vagyok, mackósajtban a brummogás!

Én 165cm-re, 50kg-ra nőttem 34 év alatt!

2012. nov. 18. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
9. vagyok megint,és nem nagymenő.Szerintem ez a normális.Ha nem becsülöd le magad,és nem hagyod hogy az elutasítások romboljanak a magabiztosságodból,könnyebben megy a dolog.Ha eleve ugy mész oda,hogy nem fog sikerülni,nincs esélyed,ha egyáltalán van merszed oda menni.Egyszer mondta nekem egy csaj,amikor ez szóba került,hogy ha valakin látszik az önsajnálat,akkor lehet jóképű,akkor se fog kelleni neki.Én se vagyok egy görög isten,kövér vagyok kicsit,170 centi,vörös a hajam,és egyébként sem egy szép ember a többség szerint.Mégis hiszek magamban,ez a csajoknak bejön.Most is ,jövő héten találkozom egy jó nővel,aki már ismer is,és be jövök neki.De ez csak akkor megy,ha valaki a talpára áll,hisz magában,és erős a jelleme.
2012. nov. 18. 16:30
 13/13 anonim ***** válasza:

15:19

Én azt keresem, de sajnos nem találom és az se talál meg engem... :(

De ez van, nem mi választjuk a sorsunkat!

2012. nov. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!