Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, valaki tudvalami olyan oldalt, ahol leszbik tudnak ismerkedni? Mondjuk ilyen társkeresők közül melyiket ajánljátok? (:
Hónapok óta nincs senkim és már nagyon hiányzik valaki. De nem tudom hogy hol tudnék keresgélni. Fent vagyok pár oldalon de azokkal az a baj hogy akiknek írok nem válaszolnak mert egyszerűen nem járnak fel. Már nem tudok hogy hol tudnék találni valakit. De ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!(:
(az értelmetlen, bunkó, gyűlölködő, lenéző hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi és nem érdekelnek!!)
17/L butch
Én is lány vagyok, és van egy párom aki fiú, de már régóta ki szeretnénk/ki szeretném próbálni hármasban (lánnyal).. és igazából a "haramadikkal" csak én lennék, a párom csak hozzám érne, ha valakit esetleg érdekel írjon :)
18/L
Ha valaki meg olvassa ezt es lenne kedve ismerkedni alkalmira irhat:)
Lanyos lany elonyben.
17/L
Kedves Kérdező !
nekem is hasonlo a problémam mint neked .
Esetleg ha lenne kedved privátban beszélgetni írj egy elérhetőséget .
Üdv : Mariann
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!