Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy nem találom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonimusz97 kérdése:

Miért van az hogy nem találom az igazit? (többi lent)

Figyelt kérdés

Már nagyon unom az egy két hónapig tartó kapcsolatok. Exeim serint jóképű és vices vagyok.Nem vagyok egoista.Hogy keresem meg az igazit?Légyszi normális váalszokat kérek.

15/F

2012. nov. 18. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
15 éves korban inkább még a középsulin aggódj, tanulj és barátkozz, haverkodj. Ráérsz fősuli után megkeresni az igazit.
2012. nov. 18. 13:28
 2/5 anonim válasza:
15 évesen szerintem még ne keresd. fejleszd magad:). valami sport / zene / hobby téren. ne pazarold el ezt az idot baromsagokra. 20/F
2012. nov. 18. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne siettesd el a dolgokat. Még bőven rá érsz. Az igazi akkor jön ha nem is keresed. Most még törődj mással. :-) 15/f
2012. nov. 18. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

tudod a világ nagy, téged kevesen vesznek körül. ki mondta, hogy ebben a szűk körben van az igazi, és megtalálnád? ki mondta, hogy létezik számodra igazi? ki mondta hogy létezik bárki számára igazi?

a két hónapos kapcsolataidról meg te tehetsz. olyannal kellene összejönni, akivel érzed, hogy igen, ő nagyszerű ember, Szeretem, akarom, éés ő is engem. akkor nem lenne 2 hónap. ez röhejesen rövid idő. főleg h 15 évesen sok ilyenről beszélsz.

hogy keresd meg? ülj a s*ggeden, várj, figyeld a csajokat, ismerkedj, de ne járj az első "jó csajjal", keresd, aki nagyon vonzz.

2012. nov. 18. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
10 év múlva keresd az igazit! Addig meg a párkapcsolatok gyakorlására elég az egy-két hónapos kapcsolat is. :)
2012. nov. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!