Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki szokott neten ismerkedni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 10:41
12/19 A kérdező kommentje:
6.os L/19
2012. nov. 18. 12:52
13/19 anonim válasza:
Én szoktam, tapasztalt vagyok ebben, többször lett belőle kapcsolat is. Az első szabály ellenben az, hogy ne így csináld:D Most teleírja majd a postaládád egy csomó kanos gyökér, az értelmes embereket pedig elriasztod ezzel.
22/F
15/19 anonim válasza:
Igen szoktam, de sajnos kevés az olyan akivel lehet is. Mármint aki hajlandó is a kapcsolatot tartani, és nem csak egyoldalú lesz a dolog, hogy állandóan én írok neki, ő meg válaszol.
23F
16/19 anonim válasza:
utolsóval egyetértek. mindig én mesélek ők meg vmit reagálnak de nagyon ritka az olyan akiből dől a szöveg :D
17/19 anonim válasza:
Nem is az hogy dől a szöveg, mert van aki szűkszavú. De ha már megkérdezem tőle hogy milyen napja volt, és veszi a fáradtságot hogy leírja, akkor annyit bökjön már a végére hogy "és neked?" D általában egy . -tal fejezi be az utolsó mondatát, és semmi érdeklődés felőlem! Csak én érdeklődöm felőle.
18/19 anonim válasza:
Szerintem ne sajnáld, hogyha valaki ennyit ír. Azt jelenit, hogy nem érdekled. Így legalább nem pazarolod rá az idődet és találhatsz hamarabb olyat, akit érdekel, hogy mi van veled.
19/19 anonim válasza:
na igen.. ez is jellemző, bár ez kevesebb, tőlem meg szokták kérdezni de én is találkoztam már olyannal aki nem tette..
de ezt könnyű kideríteni h ha nem írsz neki hanem hagyod h ő keressen, ha nem keres nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!