Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tipikus sablonkérdés a gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus sablonkérdés a gyakorin, de. Tetszik nekem egy srác. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Eléggé közhelyes az egész, mert ugyanabba a suliba járunk, de a srác végzős, és mindenki ismeri/ő is ismer mindenkit. Beszéltem már vele, köszönünk is egymásnak, de valahogy, nem tudom, fogalmam sincsen, mit kellene tennem, hogy felkeltsem az érdeklődését. Fiatalabb vagyok nála, talán két évvel, és ő az a srác, aki jófej, mindenki bírja, zenél, (bár ezen a ponton megzavarodtam, mert hangszeren is játszik, de dubstep zenét is kever) satöbbi, satöbbi... Szerintetek?
2012. nov. 17. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Tipikus sablonválaszok

- Valami tahóág ami megy kommenthuszárra

- "Szedd fel azt csá"

- "Ne nyekeregjééé"

- "Nekem is bejön valaki, de nem tudom én sem. De rossz ez."

- "Ú Dápsztep? Fúúúúj"

- "Tanujjá meg hejesirni"

Amúgy én azt tanácsolom állj szóba vele. Valami random közös téma biztos akad. Sportok, politika, közélet, iskolai ügyek, jövő, filmek, alacsonyabb intelligenciaszint esetén különböző káromkodások összegyűjtése, ikszfaktor és valóvilág eseményeinek kitárgyalása. Utána meg ha bejössz neki úgyis tesz valamit, ha pedig nem - akkor szomorú ügy, de tovább kell menni. Fiatalon még könnyű.

2012. nov. 17. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:

valóvilág kitárgyalása? azt hiszem azonnal elásnám magam nála :D

különben pedig igazság szerint attól félek, hogy mi lesz, ha eltolom? semmit sem vagyok képes normálisan megoldani, és aztán ez szép lassan elveszegette az önbizalmamat ilyen téren

2012. nov. 17. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ur isten. Ne haragudj räm ezer most..

De azt mondom: Ha ilyen buta vagy es tanäcstalan, nem tudod mi tevö legy (mär majdnem sajnällak) akkor nem valo neked egy vegzös pasi...szerinted ? Majd minden egyes rohadt eröfeszitesnel felteszel egy kerdest ? Legyen mär önällo...vannak neked szüleid akik tudnak segiteni. Nem holmi rakatt netes idegentöl värd a välaszt.

Vagy menjel osztan te is pandäzzäl toväbb.

Remelem tudtam segiteni

2012. nov. 17. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Most fura mert először csak nem érdekelt, de végiggondoltam, és igazad van.

Vicces, mert rájöttem, hogy miközben attól félek, hogy nem vagyok elég magabiztos, egyre többet veszítek belőle.

Na jó, igenis meg tudom oldani, és meg is teszem, mert azzal, ha kiírom, semmit se nyerek, viszont egyre inkább besz*rok az egésztől.

Jó ég, most tényleg sokkal inkább másképp látom :D

2012. nov. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!