Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert vagyon ennyire gyava?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyon ennyire gyava?

Figyelt kérdés
1-2 honapja megismerkedtem egy lannyal egyik kozossegi portalon... Beszelgettunk, es tegnap volt 1 buli ahova O is hivatalos volt.(Bocs az ekezethiany miatt, rossz a billetyuzetem) En lattam, de o nem vett eszre, hiaba mondtak a barataim, hogy menjek oda hozza, le se mertem szolitani, pedig ott tancoltam mogotte! Semmi komolyabb parkapcsolatom nem volt meg, pedig a lany osztalytarsaim is mondjak, h "-miert? siman lenne eselyed, miert nem csajozol?" Hogy lehetek ekkora LUZER??? Valami megoldas esetleg a gyavasagom, onbizalom hianyom ellen?
2009. aug. 15. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ien voltam... És igen van rá megoldás... Nekem az segitett, hogy többet kezdtem adni magamra egyre vonzóbb lettem.. És mikor tükörbe néztem sosem azt mondtam magamról, hogy csúnya vagyok, hanem hogy én vagyok a jó, a vonzó, a sikeres és ettől csak nőtt és nőtt az önbizalmam... És egyre sikeresebb lettem... Most 20 éves vagyok és tényleg sikeresen élek.. Sok sikert :) 20/F
2009. aug. 15. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:
ha nem próbálod meg nem lesz semmi, ha megpróbálod, LEHET hogy nem lesz semmi de jóval magasabb az esély.
2009. aug. 15. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!