Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hanyadik randitól jött a szerelem?
Ez nem adható meg egy képlettel. Az exemnél belsőleg is voltak kis hibák, külsőleg is, de a kémiának nincs határa. Első csók után nem akartam elengedni. Azóta persze szakítottam vele (2év után)... Megmagyarázhatatlan módon a kémia még műxik, de pontosan tudom, hogy nem ő az igazi és fölösleges eröltetni...
azóta van egy másik barátnőféleségem. A teljes ellentéte. Gyönyörű arc, test. Normális, okos ami hiányzott az exből és nem kaptam meg, most megvan, de a kémia nincs... Kötődök hozzá, de nem ugyanaz az érzés
2
Kaptál egy kirakatbábut, nem kell panaszkodnod, kinek-kinek mit kér azt kapja:D
megmondom neked őszintén nem tudok rá pontos választ adni, mert általában aki megtetszett az annyira elvakított, hogy a rajongásom meg összezavarodott gondolataim miatt nem tudnám megmondani, hogy azok az érzéseim már a szerelem jelei voltak ...
volt már, hogy egyből belehabarodtam....
amikor valaki megtetszik és meg fog azt külsőleg is szépnek látom, az előző barátomba teljesen bele voltam habarodva és helyesnek láttam, mások nem annyira :D de az ugye nem érdekelt, ahhoz képest akivel most vagyok sokkal jobb, viszont ha ránézek én még mindig szépnek látom :) ez a külső dolog elég relatív...de hiába jön be belsőleg, azt jó ha tudod, ha külsőleg nem vonz akkor 60% halott dolog az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!