Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez az embereknek?
Figyelt kérdés
Mostanában próbálkoztam ismeredni interneten,társkereső és egyéb oldalakon.Több kevesebb sikerrel..Eddig 3-szot próbálkoztam,mind három esetben hetekig hónapokig beszélgettünk olt találka többször is,egyszer csak eltűnnek szó nélkül..milyen dolgo ez?Nem illene legalább nnyit mondani hogy nem akarok kapcsolatot vagy nem tetszesz nekem vagy valami?Tudom hogy szimpatikus voltam mind három esetben mert akkor nem jött volna létre több találkozó is.Legalábbis ha én magamból indulok ki,akkor ha valakire elsőre nem tetetszik akkor nem akarok vele többször találkozni és nem pazarlom rá az időmet.Szóval miért nincs annyi az emberekben akivel hónapokig beszélgetsz vagy hetekig,napi szinten és megoszt vele mindent,örömét bánatát,hogy akkor legaláb megmondja hogy mi van?Most is beszélgetek valakivel egy hónapja,eddig szinte minden nap beszéltünk de egy hete nem ír és nem válaszol.Persze biztos más dolga van és nem tartozik bszámolóval,de ha eddig elmondta hogy ma nem tudunk beszélni akkor nyílván azt is mondaná hogy bocsi 1 vagy 2 hátig nem leszek gép közelben.Szóval ez egy nagy sz@r ez az internetes társkeresés úgy ahogy van..vélemény?2012. nov. 17. 15:14
11/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül nem meri megmondani, inkább nem akar megbántani.
Miért, jobb lenne azt hallani hogy egy gáz pali vagy, mint hogy inkább angolosan lelép az illető?
12/12 A kérdező kommentje:
ma 15:51
Én nyílt ember vagyok,vszinű ezért várom el ezt így.Én ha nem is megmondanám a szemében hogy gáz vagy,de legalább valamit kitalálnék hogy legalább tudja azt hogy nem hitegetem és nem vertem át.De hát mások vagyunk nyílván,én nekem inkább mondja meg s szemembe valaki hogy gáz vagyok mint hogy szó nélkül faképnél hagyjon.
2012. nov. 17. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!