Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire állja meg a helyét az, hogy minden csajnak más és más típusú, testalkatú, arcú pasi tetszik?
Pont ezt írtam fent, vedd már figylembe! Én ugyanzert teszem férfiként, a legjobbat választja ki az agyam. Ezen hasalsz el!
Egyébként meg ha ismered a méreteidet, vonásaidat, miért nem ehhez megfelelő kaliberű nőt választassz. Itt most nem azt mondom,hogy ronda vagy átlagos legyen, legyen szép, szép neked tetsző, de egy 160 centis emberke miért akar egy 175 centis "ovónénit" magának? Vagy egy teljesen más arcvonású egy más jellegűt, esetleg egy más kisugárzású, más stílusú nőt? EZek is sokat számítanak,hogy mennyire van harmoniába. Én sok párnál azt is megfigyeltem, hogy mennyire hasonló az arcvonása karakterben a férfi-nőnek. Nagyorrú a nagyorrúval, satöbbi.
"De akkor miért mondjak megrögzötten, hogy a belső, a belső és persze a belső mindenek felett? Nem értem..."
:). a nők nem azt mondom, hogy hazudnak ( na jó, de), hanem igyekeznek minél jobb színben feltüntetni magukat, ezért beszélnek mellé folyamatosan. pl.:
"a belső a fontos"- persze, mind ezt mondja, de valójában 1-2 olyan nővel találkoztam életemben akinek tényleg a belső volt a fontosabb. 99%ukat ha magas vagy és jóképű, akkor rohadtul nem érdekli, hogy milyen vagy belül. Ha tényleg a belső érdekelné őket, akkor nem lenne külső terén 2x annyi elvárásuk, mint egy férfinak.
Vagy még egy hazugság: "a romantikus,kedves férfiakat szeretem"- ez sem igaz, inkább a bunkó ( amit ők magabiztosnak hívnak) férfiakat szeretik, persze lelkesen panaszkodnak utána, ha összejönnek egy bunkóval, és rosszul bánik velük:).
Ez csak példa. De sztem érted, mit akartam mondani ezzel.
"De akkor miért mondjak megrögzötten, hogy a belső, a belső és persze a belső mindenek felett? Nem értem..."
Hosszútávon a belső fontosabb. Viszont elsőre a külsőt látjuk meg és mondjuk egy buliban, disco-ban mindenki, akár nő, akár férfi, hamarabb felfigyel valakire, aki jól néz ki, esetleg még magabiztosság is sugárzik róla, mint aki csúnya, befelé forduló.
Viszont volt már, hogy többen érdeklődtek irántam, és miután jobban megismertem őket, végül egyáltalán nem azt választottam, aki először külsőre a legjobban tetszett, mert annyira megszerettem valaki mást, akit azelőtt a külseje alapján észre sem vettem.
Csak az olyan esetek ritkák, mikor valaki több hónapnyi ismeretség után dönt. A másik: nem biztos, hogy ha valaki nem helyes, annak ettől máris olyan belső tulajdonságai lesznek, amik szimpatikusak. A pasik sokszor azt hiszik, hogy mikor egy nő azt mondja, a belső a fontos, akkor arra gondol, hogy a férfi legyen kedves, aranyos, romantikus, cukimuki. Persze, legyen kedves, aranyos, de sokszor fontosabb az erő (nem az izmokra gondolok), a talpraesettség, a dominancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!