Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon ebből lehet valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ebből lehet valami, vagy csak én ragaszkodom ennyire hozzá?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már 248945 ilyen kérdés volt, de nem tudom eldönteni. Van egy fiú, egy idős velem és egy suliba is járunk. Nekem megtetszett, facebookon elkezdtünk beszélgetni. Aztán elvoltunk így suli után volt, hogy találkozgattunk. Felhívott magukhoz, beszélgettünk, játszottunk, elvoltunk. Nekem nagyon tetszik, de nem tudom ő mit gondol. Teljesen kétértelműen viselkedik velem. Olyan kérdéseket tesz fel, ami arra utal hogy én is tetszem neki. A suliba is szokott nézni. De összejött most egy másik csajjal:S Nekem ez nem olyan túl jó érzés. Bár igaz, amikor elsőnek találkoztunk én azt mondtam neki, csak barátok legyünk mert párkapcsolatban éltem. De most már nem. És nekem nagyon tetszik. Ő viszont sosem ír rám( na jó, 1x rám írt), mindig nekem kell nyitnom. És nem tudom mit tegyek. Várjak, hogy hát ha rám ír? vagy felejtsem el? 15/L

#neki is tetszem?
2012. nov. 17. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel visszautasitottad, igy ne lepodj meg ha most neki mas van! Sajnos a fiuk tobbsege nem futnak olyan vonat utan, ami nem veszi fel oket! Probalj mas fiukkal is beszgetni, ismerkedni, hatha neked is megtetszik valaki más! De persze ha bátor vagy, ülj le vele négyszemkozt beszelni, es mond el mit erzel! Nincs veszteni valod!
2012. nov. 17. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
De, ha esetleg elmondom neki mit is érzek és nemet mond, akkor a barátságát is elveszthetem:/
2012. nov. 18. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
mit értesz az alatt hogy kétértelmüen viselkedik veled?
2012. nov. 19. 23:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát pl. egyszer megkérdezte, hogy megengednék-e a szüleim, hogy nála aludjak?! meg, hogy majd menjek vele egyszer ide meg oda...
2012. nov. 21. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyeneket mond akkor nagy a valoszinusege hogy többet érez irántad mint barátság! Szerintem légy vele többet, beszelgessetek mégtobbet! Ha egyutt kell lennetek, úgyis együtt lesztek!
2012. dec. 1. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!