Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa az hogy a lány (én) 3 évvel fiatalabb fiúval van együtt?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nálam 3 évvel fiatalabb srácba. Én 19 ő meg 16 éves.Összejöttünk, de azt mondták néhányan hogy ez azért furcsa hogy én idősebb vagyok, és hogy tartós kapcsolat nemigen lesz belőle. Nektek mik a tapasztalatotok?2012. nov. 14. 20:36
11/15 anonim válasza:
Én 25 lány voltam a barátom 20 mikor összejöttünk. Ennek 3 éve. Nem tudom számít e hogy kicsit idősebbek voltunk mint ti de szerintem semmiképp sem akadály. :) Sok szerencsét!
13/15 anonim válasza:
m i is így vagyunk barátommal.. 8 hónapja együtt;) működik! :)
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok, köszönöm a válaszokat!:)
2012. nov. 16. 17:19
15/15 anonim válasza:
Tudom hogy már hat éves a kérdés, de ha valaki ebben a cipőben jár, annak üzenem, hogy nem furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!