Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek h ismerkedhetnék ha ekkorát változtam?
Régen bárkivel össze tudtam ismerkedni és élveztem is h ennyi embert megismerek, ezután jött egy olyan időszak amikor úgymond nem volt időm erre. Ezidő alatt viszont annyira hozzászoktam hogy csak a már meglévő haverokkal/barátokkal vagyok, hogy nem tudom rávenni magam h csak úgy eljárjak csajozni.
Tény h nem vagyok már tizenéves.. de még 25 alatt vagyok, nem tartom magam kiöregedettnek se.
Régen ha megbeszéltük egy lánnyal h találkozzunk akkor gondolkodás nélkül elutaztam akár több 100km-t is, akár csak 1 1 napos programért is. Most is meglenne a lehetőség de nem tudom rávenni magam :S
felesleges többszáz km-t utazni bárkiért
ha csak kalandot akarsz, akkor azért, mert azt akárhol találsz, ha viszont komolyat akarsz, akkor azért, mert a távkapcsolat hülyeség (akkor is ha sokan sírnak érte hogy jaj de ők a kivétel, hidd el az egy fasság ami csak átmenetileg működhet).
szóval ez teljesen normális, ne utazgass, ismerkedj a közelben.
De pont ez volt benne a jó, nem akartam fix partnert, hanem h elutazhatok máshova, szétnézünk, beszélgetünk, filmezünk, vagy bármi :)
Egy csomó barátságos emberrel ismerkedtem meg akkoriban, de most már vhogy félnék ettől, meg talán egy fix barátnő jobb lenne és inkább vele járkálni mindig vhova. Már a nyugis életet jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!