Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha fiú létemre az első randin sírok?
5. Nem igazán ilyen esetekre gondoltam...
Van mikor lehet, s kell is. De annak tényleg oka kell, hogy legyen. (lásd a saját hozzászólásod...)
Minden más esetben gyengeség.
Érdekes...a lányok azt várják el, hogy egy férfi legyen erős, ne sírjon. Csak úgy kíváncsiságból: hány 20 év alatti lány tud főzni legalább? A mosást meg a takarítást már meg se merem kérdezni...
Persze ettől függetlenül ne bőgd el magad első randin.
utolsó előtti: én vagyok az utolsó, és tudtam főzni 17 éves koromtól. Ma meg már háztartást vezetek és nem csak úgy ímmel-ámmal, egyetem mellett.
21/L
nem ciki.
de azért első randin igen kellemetlen vagy nem is tudom. különös. persze vannak olyan lelkizős lányok, akiknek ez bejön, de nem hiszem, hogy a többség szívesen fogadja.
nem, nem azt mondom, hogy egy fiúnak, férfinak ciki sírni, nem szabad - mert egyébként miért ne? pont hogy nem jó dolog a folyamatos merevség, az elfojtás.
csak hát azért... első randin, nagyon fura.
persze meghatódni ér, naná, de én is eléggé ledöbbenék, ha sírni kezdenél, úgy igazán.
egy vizes tekintet még belefér, olyat én is alkottam már, na de úgy istenigazából sírni..? hm.
nem bántanálak, nem szólnék be, az biztos - de nem tudnám mire vélni így hirtelen.
Hüüüüü. Hát nem dobnálak emiatt az biztos. Nem ítélek gyorsan. De lehet megölelnélek akkor.
A veszély ha állandóan ilyen síros vagy. Mert nyavigát kevés lány tűr.
#17 vagyok.
Köszi. Van néhány szó a szókincsembe, amit sokan nem ismernek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!