Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok első randin közös főzéshez?
Figyelt kérdés
bocsi, előbb véletlen rossz kategóriába helyeztem a kérdést, toroltek. 24f2012. nov. 13. 13:21
2/13 A kérdező kommentje:
;-) kort irjatok, kepben legyek...
2012. nov. 13. 13:28
3/13 anonim válasza:
Közös főzés? Mint randi program? Uhh... nem tudok főzni, nem is szeretek. Annyira nem örülnék.
27L
4/13 anonim válasza:
Én örülnék neki...igaz kicsit kétballábas vagyok a konyhában de pont ez lenne benne a jó ;)
22/N
5/13 anonim válasza:
hol, főzőtanfolyamon? Mert első randira fel nem megyek más lakására meg ő se jöjjön hozzám.
6/13 A kérdező kommentje:
Akik nem tudnak fozni, ne aggodjatok, majd en iranyitas alatt tartom a dolgokat. ;-) ahogy 22 eves lany is irta, ez benne a poen. Koszonom valaszaitokat. ;-)
2012. nov. 13. 13:55
7/13 anonim válasza:
Édeskettesbe ketten első randi lakásba főzés KIZÁRT!
8/13 anonim válasza:
én csináltam már nem is egyszer, igaz én szakácsa vagyok, így adotta dolog:D
igazából jól sült el a dolog, egy jó tanács, reszelőt ne adj a kezükbe:D a legtöbb 5 mp alatt lereszeli a kezét:D,
9/13 anonim válasza:
Nekem egyszer szervezett egy srác ilyen meglepetés főzőcskézést. Hát őszintén szólva nem örültem neki. Nem szóltam ugyan semmit, próbáltam jó képet vágni a dologhoz, de valójában nagyon unalmas volt. Nekem nem jött be...
22/L
10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet, nagyon jó randit lehet belőle kihozni. Persze valahol találkozzatok és onnan sétáljatok el hozzád, hogy meg legyen a legalapvetőbb bizalom. Meg attól is függ, hogy a lány szeret-e főzni. Én nagyon. 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!