Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szívesen lennétek egy albérletben egy csajjal? (kettesben)
ésha a csaj ronda?vagy ilyen emgse fordult a perverz
fantáziádba?amugy nem a nem a lényeg hanem a megbízhatóság
hogy nem hagy mindennap ételmaradékot szanaszéjjel
" HA lennétek vele egy albérletben (kettesben), felmerülne bennetek, hogy estére átbújjatok a csaj ágyába, vagy akármi?:) "
Sajnos ahhoz a leány beleegyezése is kell.
Én voltam így, annyira nem volt jó.
Meg nem tudod feltétlen csakúgy megdugni, ha van csávója :D
Voltam már három csajjal is albérletben, abból egyikkel osztoznunk kellett a szobán.
Nem jutott eszembe, hogy hú, meghúznám őket - max. nyugtáztam, hogy ja, egyik elég csinos.
Ennyi.
Tudod, amikor együtt laksz valakivel, jobban megismered, és nem csak rózsaillatú finom kislánykák vesznek körül, mert akad olyan is, aki rendetlen, nem hajlandó takarítani, mosogatni maga után stb. Legalábbis nálam minden maradt baráti szinten.
Nagyonnemindegy, ki az, milyen az a csaj. Csak azért, mert punci, még nem fogom megtámadni. Ennyi erővel az utcán is mindenkihez odarohanhatnék, mert punci.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!