Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinédzer fiúk! Járnátok olyan lánnyal akinek vastag a
bokája?
Pasi vagyok. De mi az a BOKA?! :DD Jaaa.. Már megint a pálutcaifiúk.. hmm.. (szarkazmus OFF)
2009. aug. 13. 23:12
Ha nem annyira vastag, hogy egy lovat agyon lehetne vele ütni, akkor kit érdekel? :D
2009. aug. 13. 23:38
Szerintem nézhet ki jól:)
Ha minden más rendben van, akkor nincs ott baj! Ha pedig valaki szeret, akkor magadért szeret!
Nekem is van egy lány, akinek kicsikét vastagabb a lába, mert röpizik, de én így is szeretem, mert annyira édes:) És szép az arca és minden porckája, ő ilyen és így szép.
2009. aug. 14. 00:58
Szerintem igenis csúnya,ha egy csajnak vastag a bokája.Mivel a férfiak a mell,fenék,arcon kívül nem néznek nagyon semmit,így elhiszem,hogy nem néznek meg egy női bokát..pedig ha nem lennének ennyire felszínesek,rájönnének,hogy milyen szép lehet egy szép derék,egy szexi kis kilátszó kulccsont,egy gyönyörű kéz,lábfej,vagy egy kecses váll..sajna egy vastag boka,sokat ront az összképen,de lehet hogy én vagyok a túl igényes. Kedves kérdező,ezzel nem tudsz mit kezdeni,adottság.Most attól mert itt 10 ember azt írja h nem érdekli őket,az nem mérvadó.Max elfogadják,hogy olyan.De ettől még szép nem lesz.Azért sincs értelme a kérdésnek,mert mi van ha itt mindenki azt irja hogy nem gáz,de összejössz egy oylan pasival,akinek igenis gáz?És ő pont nem válaszolt a gyakorikerdesek.hu-n neked.Gondolkozz el ezen és ne érdekeljen más véleménye.A párodé érdekeljen.
2009. aug. 14. 01:37
Mi is csak a kérdésre tudunk válaszolni, a mi szemszögünkből. Ha a pasid véleménye érdekel csak, akkor miért minket kérdeztél?
2009. aug. 14. 14:20
Akkor nem csak a bokáddal van gond szerintem.
2009. aug. 15. 12:08
Nem azért, de én nem a bokád miatt, hanem azért nem járnék veled, mert írni sem tudsz.
2009. aug. 19. 18:51
Szerintem ne példálózz neki regényekkel, ECCERŰEN nem olyan embernek tűnik, aki kicsit is művelt...:)
Drágaságom! Talán kicsit művelődj, légy kevésbé ostoba, és akkor nem olyan "pasijaid" lennének, akiknek csak ez számít. Nekem is izmos a vádlim, vastagabb a bokám, széles a vállam a sportok miatt, a barátom mégsem piszkált vele soha, tudod, hogy miért? Mert nem az az elb*szott Bankos b*zigyerek, akinek az számít, hogy menőzhessen a csajával.
2009. aug. 19. 19:17
19/31 anonim válasza:
Boka alapján még nem is figyeltem a csajokat :D
Ha fel tudnál tölteni egy képet csak a lábadról esetleg jobban tudunk segíteni.
2009. aug. 19. 19:26
hord boka láncot, valami sötét színűt az optikailag vékonyítja.
2009. aug. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések: