Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki tetszik nekem, mit tegyek!? Lent sztori
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki tetszik nekem, viszont iwiw-en van fent a csaj hogyan kérjem el az msn címét hogy ne legyek tolakodó és mit írjak neki??
Ti mit írtok egy csajnak ha tetszik??Léccy segítsetek!!! minél több választ szeretnék!! Köszi
nem nehéz. :D de nem tudok tippet adni. :D lökj be valami dumát, hogy nagyon megtetszettél a képeid és az adatlapod alapján, és arra gondoltam, hogy elkérem az msn címed. :D vagy nem tudom.
2009. aug. 13. 19:09
2/12 anonim válasza:
Írd azt, hogy szeretnéd jobban megismerni, ha ő is benne van, megadhatná az msn címét és beszélgethetnétek.
2009. aug. 13. 21:12
3/12 anonim válasza:
Elég ha írsz neki egy levelet . valami kis vicceset , frappánsat :) Leírod hogy megtetszett neked és ha nembánja szeretnéd jobban megismerni . Akár jó barátok is lehetnétek . A lányokat nem egyből meghódítani kell. Jobb ha elbeszélgettek megneveteted és több dolgot is megtudsz rólla :) Így könnyebben megtudod majd lepni vagy akár kedveskedni neki a későbbiekben :)
2009. aug. 14. 01:16
4/12 anonim válasza:
Én Így Csinálnám: Hello! Kedves Aranyos lánynak Látszol az adatlapod és a képeid alapján És elszeretném kérni az MSN címed ha nem baj
Üdv:neved
2009. aug. 18. 19:50
5/12 A kérdező kommentje:
19:50 ez nagyon jó köszi!
2009. aug. 18. 20:26
6/12 anonim válasza:
szia 15L vagyok és szerintem kezdetnek csak ismerkedj barátkozz ne legyél rámenős vagy ne próbálj meg macsózni csak legyél figyelmes és aranyos az teljesen elég:)és ha jobban megismert ő is, majd jelét adja hogy mi a véleménye a továbbiakról ha megkedvel akkor úgyis jelezni fog ha többet szeretne ha viszont félénk akkor át kell venned a vezetést de ennyire ne menjünk előre:D
2009. aug. 18. 21:06
7/12 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján: Ne írj neki nagyon szépeket én ne legyél rámenős egy kicsit se! Csináld úgy mintha csak barátkozni akarnál vele , ne érezze úgy hogy tetszik neked!Mert akkor megijjed és lekoptat a g*cibe!
Csak hogy idézzek:"Nem mondjuk nőknek, hogy szép vagy! Ők a farkunkra azt, hogy de szép nagy!"
2009. aug. 18. 21:21
8/12 anonim válasza:
19:50-es vagyok. Nagyon szivesen boccs kort nem írtam 14/F
2009. aug. 18. 21:22
9/12 anonim válasza:
Hát, én mint lány erre a nagyon aranyos vagy szövegre nem hiszem, hogy reagálnék. Igaz nem 15 vagyok, de ez akkor is elcsépelt, semmitmondó egyenmondat. Én azt mondanám, hogy ne kérd el egyből az msn címét. Csak úgy írj neki egy levelet, valami meghökkentőt. Mittomén csak annyit, hogy ráérsz? vagy zavarhatlak? Én egy ilyenre tuti válaszolnék, mert érdekelne mit akarhat. Azt a kispál számot meg én kcisit máshogy értelmezném és igenis mondjuk nőnek, hogy szép!!!!!
2009. aug. 19. 13:05
10/12 anonim válasza:
Szia
Én a helyedben ezt írnám: Szia. Ismerős vagy nekem valahonnan. Vagy tévedek? Ha nem te vagy, akkor bocs a zavarásért! Egyébként jók a képeid! Egész fotogén vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!