Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van a sulimban egy lány, akibe évek óta szerelmes vagyok.
Figyelt kérdés
Egy évvel jár felettem és ez az utolsó éve. Nem ismerem, csak látásból. Úgy tudom most nincs barátja, vagy ha van, akkor nem a suliból. Szerintetek van esélye egy évvel fiatalabb fiúnak egy lánynál ebben a korban?2012. nov. 10. 19:56
1/17 anonim válasza:
Milyen korban? Am van esély, egyszer nekem is volt 3 évvel idősebb barátnőm :D
2/17 A kérdező kommentje:
Én 17 éves vagyok, ő 18. De nincs egészen egy év köztünk.
2012. nov. 10. 20:01
3/17 anonim válasza:
megkérdezed tőle :D
ez a legegyszerűbb, perszenem letámadás egyből (mint én hülye koromban) :D
4/17 anonim válasza:
Akkor az semmi, főleg ha egy hullám hosszon vagytok :) Bókolj neki sokat, barátkozzatok, nevettesd meg amikor csak lehet! Pár hét, és a tied is lesz ;)
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom, bár még nem volt barátnőm, félek, hogy zavaromban nem keltek túl szimpatikus benyomást.
2012. nov. 10. 20:08
6/17 anonim válasza:
Önbizalom! :D Hangzik a demagóg válasz, amiben persze van igazság de ott nem épp ez jut az ember eszébe.
Esélyed bőven van ez a korkülömbség nem számít =)
Csak meg kell ismerni személyesen utána már suli előtt-után, fbn könnyű egy beszélgetésbe kezdeni vele, szóval csak az első megszólítás nehéz (legalábbis nekem) utána már megy :D
sok sikert, írd meg nekünk ha összejön :D
7/17 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm! :)
2012. nov. 10. 21:15
9/17 anonim válasza:
Aki mer az nyer!
Mondja az etikett..:D
Maximum tapasztalatot nyersz, de azt minden esetben..
Viszont hajrá!:)
10/17 A kérdező kommentje:
Még sehogy, nem tudom mivel menjek oda hozzá. Mégsem támadhatom le azzal, hogy "szeretlek"!
2012. nov. 12. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!