Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, régóta ismerem, nem vagyunk barátok. Szerelmes vagyok belé. Mit tehetnék?
Elég félénk vagyok, mostanában változtam meg, eddigi tapasztalataim miatt vagyok félénk, nem tehetek róla :(
10 éve ismerem a lányt, osztálytársak voltunk általánosban. Nem tudom mit tehetnék. Úgy veszem le, hogy kedvel, azon ritka alkalmakkor, amikor találkozunk mindig mosolyog, de eddig bárhová hívtam el, nem jött (nem randi, hanem pl kisebb buli, vagy valami, esetleg az éves túra, itt mindenki megy arra), pont ezért vagyok teljesen bizonytalan.
Legutóbbi találkozásunkkor nagyon sokat nevettünk (elég vicces személyiség vagyok, van is pár idióta mondatom :) ), párszor beszéltünk is neten. Nem tudom mit kezdhetnék, több mint 1 éve próbálom elfelejteni...
jó, akkor most döntsd el:
tényleg szerelmes vagy belé, vagy csak olyan régóta vagy már magányos, hogy a remény is elveszett benned az ismerkedés terén, ezért olyanokból válogatsz, akiket már ismersz, mert róluk tudod, hogy jól kijöttök, ezért adnál magatoknak egy esélyt, hátha működik?
tehát szerelem, vagy kényszer?
ez egy nagyon nehéz kérdés, jól gondold meg!!
ott van a face vagy akármilyen oldal amin beszélhetnél vele meg tood csinálni
az előző firkantó
Megpróbálok :D de az a baj mire megjött a bátorságom, azóta nem is találkoztunk.
Meg kell lógnom suliból ahhoz hogy találkozzak vele... azt viszont apám első kézből tudja meg ha lógok, és nem szokták meg tőlem, hogy ilyen vagyok. Én afféle "jókisfiú" vagyok, "anyuci kicsi fia", aki mindig engedelmeskedik. Vagy ki kell menni faluba, de azt hogy mikor és hová, azt nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!