Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kifogás tőle?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tudja,h tettszik nekem és én is sejtem,h tettszem neki,de valahogy nem akar velem összejönni... elvileg azért mert egy táncegyüttesbe járunk és ha összejönnénk akkor a táncos munka rovására menne,szerinte... szerintem meg sokkal jobban menne az együtt táncolás... Szal szerintem ez kifogás gyanús részéről2012. nov. 9. 19:13
1/3 anonim válasza:
Lehet attól fél,hogy mit szólnának a barátnői. (vagy a táncos ismerősök)
2/3 A kérdező kommentje:
igen erre én is gondoltam... de sokszor volt már olyan táncon,h azt hitték járunk (mert elvileg úgy viselkedünk,h ezt lehet le venni) sztem nem szégyellne vagy ilyesmi.
2012. nov. 9. 19:26
3/3 anonim válasza:
Szerintem is csak kifogás,mert ha valaki akar valamit a másiktól,akivel egy suliba/táncra stb...jár,akkor "házon kívűl" is megoldja a találkozást,ha nem akarja a többiek orrára kötni a dolgot! Én pl. az egyik kollégámmal randizgatok,buktaesélyes,mert egyikünk se független,de megoldjuk a dolgokat,mert érdeklődünk egymás iránt! Tehát nincsenek lehetetlenek,csak tehetetlenek! Próbáld meg hanyagolni a társaságát (bármilyen nehéz is !),és ha akar valamit,akkor úgyis utánad fut (nem szó szerint!),ha pedig ellenkezik,akkor keress jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!