Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves mindenki! Hány kapcsolatod volt eddig?
Csak kíváncsiságból, ŐSZINTE válaszokat várnék, hiszen úgy sem tudom hogy ki vagy és nem is célom kideríteni.
Arra lennék kíváncsi, hogy kivel-meddig tartott az első kapcsolatod, mikor lett komoly kapcsolatod, hány éves voltál akkor, ki kezdeményezett - ki szeretett előbb a másikba, hány kapcsolatod volt eddig összesen meg ilyenek. Örülnék ha minnél többen válaszolnátok de csak őszintén és bőven a szavakkal... tényleg érdekel és szívesen olvasgatnék. De semmi kamuzás, és nem kell viccelődni olyasmikkel hogy nekem eddig 1000 csajom volt meg ilyenek, köszi!
Kort és nemet írjatok légyszives! Mert nem mindegy hogy 13 éves létedre vagy túl 10 kapcsolaton vagy 23 éves létedre vagy túl ennyi kapcsolaton. :-)
/Egyébként, csak magamnak akarok egy "viszonyrendszert" kialakítani/
3kapcsolat:
1.-3hónap
2.-4év
és most vagyok benne a harmadikban fél éve:)
20L
1. és egyetlen kapcsolatom 17 évesen kezdődött-tartott úgy háromnegyed évig, de szünetekkel együttvéve, mert többször szakitottam. A fiú kezdeményezett. nagyon hosszan és kitartóan udvarolt. ő szeretett belém előbb.
én szakitottam.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!